• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! DIŞKISI NEDEN BÖYLE?

Adoramos

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
İshal,iç parazit olabilir mi?
Hastalık Belirti Tarihi
18 Nis 2022
Kullanılan İlaç
Probiyotik,Electroid,Multi Vit.B vit.
Merhaba,
9 aylık dişi Sultan Papağanı sahibiyim.Papağanımı hobiciden aldım 3 aylıktı aldığımda.Kakası hep sulu biliyordum ortasıda doluvan gibi kakası oluyor hep bu şekilde ve sık sık yapıyordu.1 aydır ilk kullanımda 3 gün probiyotik sonra electroid kullanımı yaptım.TaE aspur yemi,doğal kenevir verdim faakt onu yemedi.Multivitaminlerini ve B vit.hiç eksik etmedim.Fakat son zamanlarda sürekli kanat açm, kabarma,kaşınma sorunları da çıktı.Kanatlı kuşşar için Pendik/İstanbul çevreinde veterinere götürmek istiyorum bu işin ehli.Kuşumun kaka ve videosuna bakarak en azıdan neyi olduğunu kestirebilecek arkadaşlar lütfen yardım edin.Hepinizden Allah razı olsun.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba öncelikle ailemize hoş geldiniz 😊
Kuşunuzun suyuna şimdilik hiçbirsey koymayın şuan yem yediğinden emin olun tabana kağıt havlu koyun ve güncel diski resmi görelim bakalım yardımcı olalım 👍

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist

Adoramos

Yeni Üye
Kuşunuzun suyuna şimdilik hiçbirsey koymayın şuan yem yediğinden emin olun tabana kağıt havlu koyun ve güncel diski resmi görelim bakalım yardımcı olalım 👍
Teşekkür ederim,hoşbulduk.Tabi,dediğiniz şekilde başlayıp dışkı fotosu atacağım.

Adoramos

Yeni Üye
Dediğiniz gibi sadece su ve yem yediğinden emin oldum.Durum bu,umarım bir sonuca ulaşabiliriz.

Adoramos

Yeni Üye
Şehmus Bey yukarıda ekledim foto dediğiniz şekşilde.Bildirim gelmeme ihtimaline karşın

Üst Alt