• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dışkısı çok kötü

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşunuzda enfeksiyon var kanatlı uzmanına götürmenizi tavsiye ederim

Goccoke

Paylaşımcı
Kuşunuzda enfeksiyon var kanatlı uzmanına götürmenizi tavsiye ederim
Teşekkürler ama yaşadığım şehirde kanatlı uzmanı yok, kuştan anlayan veteriner de yok maalesef ben iç parazit diye düşünmüştüm de enfeksiyonmuş ne yapabilirim

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Teşekkürler ama yaşadığım şehirde kanatlı uzmanı yok, kuştan anlayan veteriner de yok maalesef ben iç parazit diye düşünmüştüm de enfeksiyonmuş ne yapabilirim
Nerede ikamet ediyorsunuz? Elinizde probiyotik var mı?

Goccoke

Paylaşımcı
Bu ikisini buldum arayıp kuşlara bakıp bakmadıklarını sorup götürün ☺🙏 Entrobac varsa da suyuna katıp verin ☺
Sağ olun Doğu Veteriner zaten öteki kuşumu götürdüğüm bir veteriner ama öyle yazıyorlar hocam doğruyu söylemek gerekirse pek anlamıyorlar tüyü kırılmıştı öteki kuşumun çekmeleri için götürmüştüm de çekmediler. Dışkıdan anlayacaklarını hiç sanmıyorum. Yine de görüşeyim bir, şansımı deneyeyim. Entrobac normalde perşembe günleri veriyordum şimdi vereyim mi ?

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Sağ olun Doğu Veteriner zaten öteki kuşumu götürdüğüm bir veteriner ama öyle yazıyorlar hocam doğruyu söylemek gerekirse pek anlamıyorlar tüyü kırılmıştı öteki kuşumun çekmeleri için götürmüştüm de çekmediler. Dışkıdan anlayacaklarını hiç sanmıyorum. Yine de görüşeyim bir, şansımı deneyeyim. Entrobac normalde perşembe günleri veriyordum şimdi vereyim mi ?
Evet verin şimdi de hatta 3 gün üst üste verin