• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dışkılarda sorun var mı

Mahirbs

Aktif Üye
Merhaba şu an kuluçkada yatan 1 yavru besleyen 2 çift Sultan papağanım var dışkılarında bir sorun var mı sizce

Kuşların yeme içmesinde bir sorun yok sadece kuluçkada olan dişi bu gün zeminde biraz durdu ve yuvaya girdi genelde zeminde sabit beklemez

Ekli dosyalar

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Merhaba şu an kuluçkada yatan 1 yavru besleyen 2 çift Sultan papağanım var dışkılarında bir sorun var mı sizce

Kuşların yeme içmesinde bir sorun yok sadece kuluçkada olan dişi bu gün zeminde biraz durdu ve yuvaya girdi genelde zeminde sabit beklemez
Büyük dıskı yapması normal

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Dışkı nın büyüklüğünden değil rengi biraz koyu geldi birine sordum salmonella dedi ama emin olamadığım için buradanda fikir almak istedim
Dışkılar kokuyor mu? Denge kaybı, kusma var mı

Mahirbs

Aktif Üye
Dışkılar kokuyor mu? Denge kaybı, kusma var mı
Hayır denge kaybı ve kusma yok gayet hareketli yeme içmede sorun yok dışkılarda koku yok bu gün temizledim Bi kaç gündür temizlemedim halde koku yoktu

Sadece kuluçkadaki kuş biraz halsiz gibi zeminde inip bekliyordu ama o da mama verince yedi içti yuvaya girip çıkıyor

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Hayır denge kaybı ve kusma yok gayet hareketli yeme içmede sorun yok dışkılarda koku yok bu gün temizledim Bi kaç gündür temizlemedim halde koku yoktu

Sadece kuluçkadaki kuş biraz halsiz gibi zeminde inip bekliyordu ama o da mama verince yedi içti yuvaya girip çıkıyor
İsterseniz probiyotik verin iyi gelir ☺

Mahirbs

Aktif Üye
İsterseniz probiyotik verin iyi gelir ☺
Evet Probiyotik sabah koydum sularına akşam gidince alacağım havalar sıcak suyu bozmasın yarın bir daha veririm. Üretici bir abiye sordum
salmonella o kuşlar dedi bundan şüphe etmelimiyim sizce

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Evet Probiyotik sabah koydum sularına akşam gidince alacağım havalar sıcak suyu bozmasın yarın bir daha veririm. Üretici bir abiye sordum
salmonella o kuşlar dedi bundan şüphe etmelimiyim sizce
Salmonella bakterisi ağırdır, kusma, denge kaybı olur bunlar yoksa korkmayın, takviyeleri verin 🙏🌸