• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dışkılama sorunu

Seda1974

Yeni Üye
40 günlük erkek muhabbet kusumuz var geldikten 4 5 gün sonra ishal oldu şimdi de kakası poposuna yapışıyor ve uzuyor ne yapmalıyız yardım edebilir misiniz

Seda1974

Yeni Üye
Gold wings yavru yemi kullanıyoruz kafes tabanını ve suyunu her gün değiştiriyoruz

Seda1974

Yeni Üye
Bir haftaya yakın bu durumda herhangi bağırsak düzenleyici vermeye gerek var mı

Soner

Aktif Üye
Gecmis olsun kusunuzda,halsizlik,kabarma,uyuklama,yem yememe v.s varmı? poposunda biriken dışkıları pamugu hafif ıslatarak temizleyin orda dıskı kalmasın kesinlikle @Taha arkadasımızın dediği gibi ortam degisikliginden olmustur bir kac gün takip edin eger hala aynıysa petshoptan avidiare bagırsak düzenleyici alıp kullanabilirsiniz

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
40 günlük erkek muhabbet kusumuz var geldikten 4 5 gün sonra ishal oldu şimdi de kakası poposuna yapışıyor ve uzuyor ne yapmalıyız yardım edebilir misiniz
Merhaba öncelikle ailemize hoşgeldiniz
Kusunuzun ve dışkı resmi görebilir miyiz?

Seda1974

Yeni Üye
Gecmis olsun kusunuzda,halsizlik,kabarma,uyuklama,yem yememe v.s varmı? poposunda biriken dışkıları pamugu hafif ıslatarak temizleyin orda dıskı kalmasın kesinlikle @Taha arkadasımızın dediği gibi ortam degisikliginden olmustur bir kac gün takip edin eger hala aynıysa petshoptan avidiare bagırsak düzenleyici alıp kullanabilirsiniz
Halsizlik uyuklama yem yememe yok çok şükür iştahı var

Şimâl

Tutkulu
Emektar Üye
Gördüğüm kadarıyla elinize geliyor. Size alışmasına sevindim. Alışıyorsa kısa sürede geçer. Geçmezse arkadaşlar gerekeni söylemiş.

Seda1974

Yeni Üye
Gördüğüm kadarıyla elinize geliyor. Size alışmasına sevindim. Alışıyorsa kısa sürede geçer. Geçmezse arkadaşlar gerekeni söylemiş.
Devamlı elimizde durmak istiyor kafese koyup seslenince çıkmak için sabırsızlanıyor çok cana yakın bebek gibi