• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Dışkıdaki siyahlık

Ozgrvrl06

Aktif Üye
Selam herkese günaydın kuşlarımın bir tanesi sabah dışkısı siyah elime bıraktı hiç böyle dışkı görmemiştim siyah dışkının problem olduğunu bildiğim için sormak istedim sebebi ne olabilir acaba konuşması hareketleri gayet normal gece stresmi yapıyor geçen hafta birleştirmiştim.
Not: Dün avichol verdim akşam yatarken çektim sularını 100 ml suluga 12 damlaya yakın kafasında kapsüller var tügde

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Günaydın selamlar strese bağlı da olur vitaminsizlik , yetersiz beslenme bağırsak enfeksiyonu bu nedenlerden dolayı da olur. Bir süre ayırın kafesler bitişik olabilir ve ona bir takviye programı yapın haftada bir mama hazırlayın sebze ve meyve de verebilirsiniz ama asidik hiçbir şey vermeyin Kızıldaldari verebilirsiniz

Ozgrvrl06

Aktif Üye
Günaydın selamlar strese bağlı da olur vitaminsizlik , yetersiz beslenme bağırsak enfeksiyonu bu nedenlerden dolayı da olur. Bir süre ayırın kafesler bitişik olabilir ve ona bir takviye programı yapın haftada bir mama hazırlayın sebze ve meyve de verebilirsiniz ama asidik hiçbir şey vermeyin Kızıldaldari verebilirsiniz
Çok teşekkür ederim hocam büyük ihtimalle beslenmeden olabilir akşam çok erken kapattık oda ışığını eve gidince takip edecem durumları paylaşırım hocam

Ozgrvrl06

Aktif Üye
Hocam çok şükür sıkıntı yok büyük ihtimalle açlıktan bu şekilde oldu eve gittik düzelmişti dışkısı elma yedirdik biraz kızıl yoktu ama sarı daldarı verdik dışkısı gayet normal çok teşekkür ederim ilginize probiyotik olarak 15 günde bir probac veriyorum 2027 kadar skt gözüküyor ağzını iyice kapatıyorum hocam durumu nasıl gözüküyor her hangi topaklanma vs yok ama