• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Dışkıdaki siyah noktalar

Yasemin.e07

Paylaşımcı
Kullanılan İlaç
İlk kuşa kontil+probiyotik uygulandı-devam ediyor
Selamlar tekrardan
Bugün sultanların dışkısında siyah noktalar fark ettim çok sık değil ama bazen oluyor başka bir formda yem değişikliği nedeniyle olduğu yazıyordu ama yine de fikir danışmak istedim..
İlk fotoda ki sultanın yemine aspur ikinci fotodaki sultanın yemine yulaf ekledim ilkine iç parazit tedavisi uyguluyorum dışkı şekline çok tksılmayın o yüzden 😊
Ekli dosyayı görüntüle 24804Ekli dosyayı görüntüle 24805
Kuşların keyfi yerinde ikinci dışkı sahibi kuş tüyde şu an

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
dışkılarda çok ciddi bir bozukluk yok, çok fazla şeyi üst üste denemeyin, probiyotik vererek dışkıyı takip edin. Dışkı normale dönsün.
Bu farklı dışkıların birçok sebebi olabilir; yem değişikliği, tüyde olma, varsa verdiğiniz yem harici yiyecekler

Yasemin.e07

Paylaşımcı
dışkılarda çok ciddi bir bozukluk yok, çok fazla şeyi üst üste denemeyin, probiyotik vererek dışkıyı takip edin. Dışkı normale dönsün.
Bu farklı dışkıların birçok sebebi olabilir; yem değişikliği, tüyde olma, varsa verdiğiniz yem harici yiyecekler
Ekli dosyayı görüntüle 24813
Bu tabloyu uyguluyorum (1. Tablo sitrax piyasada olmadığı için ilaç kısmında 2 kere kontil) 2. Kez şu an sade su kısmındayız
Dediğim gibi yemine ek olarak aspur kattım dün ishali vardı normal düzeldi şu an şükür
Geçen ay 1 yaşına girdi fazla tüy dökümü yok sanırım bu yüzden ama eşi tüy döküyor 9 10aylık civarında o da