• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Dışkıdaki bozukluk

Baskentle066

Yeni Üye
Arkadaşlar herkese merhaba 10 aylık bir genç erkek muhabbetimiz var son zamanlarda dışkısı bu şekilde olmaya başladı hareketleri son derece normal hareketli ve yemesi iyi gündüz normal geceleyin bozuluyor sabah kalktığımda bu şekilde oda sıcaklığı 25c nem 47 sabit hiç kapısını kapatmıyoruz sürekli uçuş halinde haftada bir probac ve vitamin olarak Gerwit veriyorum dün en son Gerwit vermiştim ondan kaynaklı olabilir mi acaba yardımcı olabilirseniz sevinirim. Elimdeki mevcut vitaminler bunlar sahiplenmeden önce elimde bulunsun diye almıştım fakat ben sadece probac ve Gerwit kullanıyorum (ekte)

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
@Demet bükay abla müsait olunca bakabilirmisin
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz 😊
Maşallah SüphanAllah çok yakışıklı bir çocuk 🥰🤲
3 gün üst üste Entrobac probiyotik verelim
Yarım suluğa mercimek tanesi kadar max 8 saat kalsın sonra tazeleyelim suyunu
Kapalı şişe su kullanın lütfen
Hafif idrar renkli, dışkı formu güzel
Ne ile besleniyor
Röhnfried ürünleri veriyorsunuz mükemmel 😊🤲👍

Baskentle066

Yeni Üye
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz 😊
Maşallah SüphanAllah çok yakışıklı bir çocuk 🥰🤲
3 gün üst üste Entrobac probiyotik verelim
Yarım suluğa mercimek tanesi kadar max 8 saat kalsın sonra tazeleyelim suyunu
Kapalı şişe su kullanın lütfen
Hafif idrar renkli, dışkı formu güzel
Ne ile besleniyor
Röhnfried ürünleri veriyorsunuz mükemmel 😊🤲👍
Çok teşekkür ederim hoşbulduk abla eski bir üyenizim aslında üyeligimin şifresini kaybettim mailimden şifre yenileme gelmiyor yem olarak verselelaga prestige kullanıyorum 7 aydır buğün içine biraz aspur ilave ettim entrobac yok elimde ama yerine probac kullansam problem olurmu suyunu erikli koyuyoruz saf suda olsa 24 saati geçirmeden yeniliyoruz dışkısı bir kaç gündür böyle renklenince endişelendik

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Çok teşekkür ederim hoşbulduk abla eski bir üyenizim aslında üyeligimin şifresini kaybettim mailimden şifre yenileme gelmiyor yem olarak verselelaga prestige kullanıyorum 7 aydır buğün içine biraz aspur ilave ettim entrobac yok elimde ama yerine probac kullansam problem olurmu suyunu erikli koyuyoruz saf suda olsa 24 saati geçirmeden yeniliyoruz dışkısı bir kaç gündür böyle renklenince endişelendik
Probac ta olur tabiki ablacığım 😊3 gün üst üste ver lütfen hafif bir renklenme var düzeleceğini düşünüyorum
Zeolit tozu var mı peki rafta göremedim

Baskentle066

Yeni Üye
Probac ta olur tabiki ablacığım 😊3 gün üst üste ver lütfen hafif bir renklenme var düzeleceğini düşünüyorum
Zeolit tozu var mı peki rafta göremedim
Zeolitde var Şehmus abiden sipariş etmiştik 8 ay önce kombimix var bunları antibiyotik kategorisi olduğu için koymak istemedim rafa arkada ☺

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Zeolitde var Şehmus abiden sipariş etmiştik 8 ay önce kombimix var bunları antibiyotik kategorisi olduğu için koymak istemedim rafa arkada ☺
Zeolit olması da çok iyi🤲🥰 yemine mercimek tanesi kadar günde 1 defa serpin en az 10 gün 👍

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Bakıyorsak acil durumlar için bulundurmamız gerekiyor bizim canımız abla bunlar 😇 3 gün probiyotik sonrasında 10 günde zeolit olarakmı ilerleyelim demet abla
Zeoliti 10 güne tamamlayabilirsiniz. Eski üyeliğinizin sorunu içinde özelden üyelik adınızı ve mail adresinizi iletin gerekli işlemi yaparız.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Bakıyorsak acil durumlar için bulundurmamız gerekiyor bizim canımız abla bunlar 😇 3 gün probiyotik sonrasında 10 günde zeolit olarakmı ilerleyelim demet abla
Probiyotik ile hemen zeolit başlanabilir ablacığım sıkıntı olmaz😊🤲
Emeğine yüreğine sağlık ablacığım 😊