• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Dışkıda yem var

Zişan

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Sürekli uyku hali
Hastalık Belirti Tarihi
25 Ara 2024
Sultan papağanımın dışkısında ilk defa bu gün yem farkettim ne yapabilirim

Ekli dosyalar

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Kafesinde grit kum mevcutmu güncel halini gösteren bir de video ekletmişsiniz ilk defa mı oldu?

Zişan

Yeni Üye
Kafesinde grit kum mevcutmu güncel halini gösteren bir de video ekletmişsiniz ilk defa mı oldu?
Girit taşı mevcuttu benim kuşum 2 gün önceye kadar nöbet geçiriodu 9 aylık yavru auktan papağan kursaktan besleme ile az çok toparlandı şimdi işse dışkısında işte yem fark etmeye başladımve evet yeni olmaya başladı zaten yeni yeni yemeye başlamıştı vitamin verecektim ama ne vereceğimden emin değilim ve güvenemiyorum sizce doğal elma sirkesi 600ml me 5 damla uygunmudur para vermekten kaçınmaktan değil ama vitaminlere güvenemiyorum aldım probiyorik va şeyler ama bir tanesi simsiyah çıktı bir tane daha var gold bird in garlic plua diye bir vitamini ne yqpmamı önerirsiniz

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Girit taşı mevcuttu benim kuşum 2 gün önceye kadar nöbet geçiriodu 9 aylık yavru auktan papağan kursaktan besleme ile az çok toparlandı şimdi işse dışkısında işte yem fark etmeye başladımve evet yeni olmaya başladı zaten yeni yeni yemeye başlamıştı vitamin verecektim ama ne vereceğimden emin değilim ve güvenemiyorum sizce doğal elma sirkesi 600ml me 5 damla uygunmudur para vermekten kaçınmaktan değil ama vitaminlere güvenemiyorum aldım probiyorik va şeyler ama bir tanesi simsiyah çıktı bir tane daha var gold bird in garlic plua diye bir vitamini ne yqpmamı önerirsiniz
Sirke vermeyin lütfen bağırsak florasını bozar. Size takviye olarak kendimin de kuşlarıma kullandığım gervit w, bt amin forte, entrobac öneririm 😊🙏 Mamaist.comdan alıyorum bugüne kadar asla pişman olmadım 🌸
Bu da makalemiz 🙏

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşunuz neden nöbet geçiriyor, herhangi bir kanatlı uzmanı hekim muayene etti mi yavrunuzu?