Geçenlerde bakımsız bir kuşu sahiplendim. Sahiplendiğim kuş görselde yeşil olan kuş. Benim kendi kuşum sarı lutino. O sahiplendiğim kuş hasta gibiydi tüyleri falan dökülmüştü. Ayrı kafeslerde tuttum. Yemek masasının bir ucunda benim kuşum diğer ucunda sahiplendiğim kuş vardı. Yaklaşık 3-4 gün sonra benim kuşumun dışkısında yem olduğunu gördüm. Diğer kuş baya zayıf kanat ve kuyruk tüyleri dökülmüş ama dışkısı normal. Benim kuşum gayet sağlıklıydı. Bu gün onu görünce aklıma kuruma hastalığı geldi. Öyle bir şey var mıdır?
Hiç yan yana gelmediler. Ayrı kafeste 1 metre mesafede durdular . Solunum yoluyla kuruluk geçer mi? ben gaga taşı kalamar kum falan hiç koymamıştım 1 hafta önce kalamar koydum ondan az bir şey yemiş sindirim takviyelerini vermediğim için mi olmuştur bu dışkıdaki yem olayı? Aşırı derecede tedirgin oldum. Kendisi hareketli sağlıklı gözüküyor etine de dolgun. Dışkısındaki yemin sebebi nedir ?
Yardımlarınız çok önemli benim için..
İlgilenirseniz hayat kurtarmış olacaksınız..
Hiç yan yana gelmediler. Ayrı kafeste 1 metre mesafede durdular . Solunum yoluyla kuruluk geçer mi? ben gaga taşı kalamar kum falan hiç koymamıştım 1 hafta önce kalamar koydum ondan az bir şey yemiş sindirim takviyelerini vermediğim için mi olmuştur bu dışkıdaki yem olayı? Aşırı derecede tedirgin oldum. Kendisi hareketli sağlıklı gözüküyor etine de dolgun. Dışkısındaki yemin sebebi nedir ?
Yardımlarınız çok önemli benim için..
İlgilenirseniz hayat kurtarmış olacaksınız..