• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Dışkıda sindirilmemiş yem

canselözcan

Yeni Üye
Muhabbet kuşum 1.5 yaşında dişi 21.09.2021 tarihinde İzmirden Tunceliye tayin durumundan dolayı uçakla seyahat ettik. İlk zamanları pek bişeyi yoktu sonrasında hava değişiminden etkilenip sanırım soğuk algınlığı oldu. Veterinere hava soğuk olduğu için kuşumu götüremedim video gösterdim öksürük olduğunu söyledi ve vitaform verdi suluğu yarım doldurup çay kaşığının ucuyla koyuyorum. Ve az önce farkettim dışkıda yem var fakat kuşun enerjisinde keyfinde hiçbir problem yok yemde yiyor su da içiyor ötüyor kafa sallıyor bu arada eşide var ama ben ayırdım dışkılı yem hangisine ait bilemedim ama sanırım dişi kuşa ait bu problem için ne yapmam lazım?Ekli dosyayı görüntüle 12667Ekli dosyayı görüntüle 12668

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
Merhaba, aramıza hoş geldiniz.

ben dışkı fotolarında yem göremedim, yem kabukları var, onlar da sonradan geldiği çok belli.
yapmanız gereken kafes tabanlarına beyaz kağıt koyup dışkı takibi yapmamız. yeni dışkıları görelim.

Sağlıklı günler.

canselözcan

Yeni Üye
Şuanlık 1 tane sulu ve boyasız dışkılamış fakat ilerleyen süreçte güncel resim koyucam