Merhaba bir sorum olacak dışkısı öyleyken kuşunuzda durgunluk varmiydi dışkısını böyle yaptığından beri 1 gündür yani bi durgunluk var ara sıra melodik ötüyor şarkı söylüyor ama durgun yerinde sabit durmayan biri normalde ama uzun süre kafeste sabit duruyo niye böyle anlamadım iştahı felan yerinde gibi yiyor yani ama bilmiyorum niye böyle
Kafayı arkaya almış uyuma modundaydı, direk müdahaleye başladık.
Şu an 3. gün hareketlendi ve dışkı toparladı diyebilirim.
Eşiyle birbirini çok ıssırıp tüy kopartıyorlar diye ayırmıştım bendeki biraz stres kaynaklı da oldu galiba.
Kafayı arkaya almış uyuma modundaydı, direk müdahaleye başladık.
Şu an 3. gün hareketlendi ve dışkı toparladı diyebilirim.
Eşiyle birbirini çok ıssırıp tüy kopartıyorlar diye ayırmıştım bendeki biraz stres kaynaklı da oldu galiba.
Bende 1 hafta tatile gitmiştim yol uzun oldufu için yanıma almadım başka biryerde kaldı yanında birtane daha suotan oaoagani vardı ordan aldigimdan beri durgun dışkısı böyle inşallah düzelir probiyotigin 2.gunu bakalım 1 hafta sonunda nolucak teşekkür ederim cevabınız için hayırlı aksamlar
Bende 1 hafta tatile gitmiştim yol uzun oldufu için yanıma almadım başka biryerde kaldı yanında birtane daha suotan oaoagani vardı ordan aldigimdan beri durgun dışkısı böyle inşallah düzelir probiyotigin 2.gunu bakalım 1 hafta sonunda nolucak teşekkür ederim cevabınız için hayırlı aksamlar