• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

dışkı yorumlaması

alibilgin

Yeni Üye
muhabbet kuşum gayet hareketli, yemesi de yerinde ama dışkısını bu şekilde buldum bu sabah. dün aldığımız papatyadan yerken yakaladım ve geri çektim gördüğüm an. biraz yemişti ama. ya ondan ya da yemesi için yeşillik verdiğimdendir diye düşündüm ama ilk defa böyle olduğu için endişelendimIMG_7291.jpeg

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
muhabbet kuşum gayet hareketli, yemesi de yerinde ama dışkısını bu şekilde buldum bu sabah. dün aldığımız papatyadan yerken yakaladım ve geri çektim gördüğüm an. biraz yemişti ama. ya ondan ya da yemesi için yeşillik verdiğimdendir diye düşündüm ama ilk defa böyle olduğu için endişelendimEkli dosyayı görüntüle 77487
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz 😊
Papatya ishal yapar fazlası zehirdir, çiçekleri yemesin mümkünse, aynı odada durmasın

Takviye kullanıyor musunuz

Yulaf verin doğal probiyotiktir hemen verin

Röhnfried ürünleri tavsiye ederim

Entrobac/ probiyotik bağışıklık sistemi içindir
BtAmin forte /tüy kas kemik yapısını destekler
Gervit-w /multivitamin

alibilgin

Yeni Üye
merhaba, çiçeği çıkardım bugün. takviye kullanmıyorduk. şimdilik yulaf veriyorum, en kısa zamanda temin edeyim takviyeyi de. ishal ölümcül dendiği için endişelenmiştim, çok teşekkür ediyorum size 🙏🏻

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
merhaba, çiçeği çıkardım bugün. takviye kullanmıyorduk. şimdilik yulaf veriyorum, en kısa zamanda temin edeyim takviyeyi de. ishal ölümcül dendiği için endişelenmiştim, çok teşekkür ediyorum size 🙏🏻
Rica ederim geçmiş olsun 😊🤲İshal çabuk geçer, fakat idrar renkli ise iç parazit, üşütme enfeksiyon belirtisidir, takviyelerini temin edin

İshal için patates ve az bişey prinç haşlayın, prinç suyunu suluğa doldurun, prinç lapası ve patates haşlaması yedirin
Varsa çok az muz verin yesin antioksidandır
Sonra dışkı fotoğraflarını paylaşır mısınız bakalım😊🤲