• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Dışkı sorunu

Anggo

Yeni Üye
Merhabalar Sultan papağanım dünden beri resimdeki şekilde dışkılıyor yemesinde içmesinde sorun yokmuş keyfi gayet yerinde şehir dışında olduğum için 2 haftadır başka şehirde neden kaynaklı olabilir ve ne yapmalıyız

Ekli dosyalar

Mert G.🥇

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Kıdemli Üye
Merhabalar Sultan papağanım dünden beri resimdeki şekilde dışkılıyor yemesinde içmesinde sorun yokmuş keyfi gayet yerinde şehir dışında olduğum için 2 haftadır başka şehirde neden kaynaklı olabilir ve ne yapmalıyız
Merhaba, parazit kaynaklı diye düşünüyorum. 3 gün probiyotik verelim . Sonra 10 günde zeolit kullanalım

Anggo

Yeni Üye

mortsvivants🥇

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Merhabalar tekrardan dediklerinizi aldım ancak bugün gelmiş kargo, şu an dışkısında bir sorun yokmuş. Ne yapmam gerek kullanayım mı yine de yoksa gerek yok mu?
Güncel dışkılarını paylaşınız. Zeolit tozu düzenli olarak kullanmanız fayda sağlayacaktır. Diğer takviyeleri de belirtilen rutinde kullanın.

Mert G.🥇

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
3 gün demişsiniz ama kullanım için haftada bir öneriliyor ne yapmalıyım?
Hocalarım gerekeni söylemiş benim acıklama yapmama gerek kalmamıs. 3 gün kullanabilirsiniz sorun olmaz. İyi geceler dilerim

Anggo

Yeni Üye