• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Dışkı Rengi Turuncu

mrcn0151

Aktif Üye
Kullanılan İlaç
Bt amin entrobac zeolit tozu gervit w
Benim iki tane kuşum var fakat bir tanesin dışkısının bu renkte olduğunu fark ettim hatta yaklaşık bir haftadır falan turuncumsu şekilde dışlıyor normalde diğer kuşum yeşil tonlarda dışlılıyor ve normal olanın yeşil olduğunu düşünüyorum ben ama bu turuncu şekilde dışkılayan kuşum da bir haftadır geceleri bazen kusuyor ben özellikle vitaminlerini eksiltmiyorum eksik tutmuyorum acaba vitamin mi dışkısının bu renkte olmasına sebep oluyor diye düşünüyorum bir de size danışmak istedim

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba multivitamin dışkıda renk değişimi yapar fakat ben multivitamin kaynaklı olduğunu pek düşünmüyorum. Ama yine de dışkıyı gözlemlemek gerek. Multivitamin vermediğiniz günlerde dışkı rengini takip edin. Dışkıda sarı leke devam ederse karaciğer kaynaklı bir problem olduğunu düşünüyorum. Ama dışkıyı bir müddet gözlemleyin.

mrcn0151

Aktif Üye
Merhaba multivitamin dışkıda renk değişimi yapar fakat ben multivitamin kaynaklı olduğunu pek düşünmüyorum. Ama yine de dışkıyı gözlemlemek gerek. Multivitamin vermediğiniz günlerde dışkı rengini takip edin. Dışkıda sarı leke devam ederse karaciğer kaynaklı bir problem olduğunu düşünüyorum. Ama dışkıyı bir müddet gözlemleyin.
Bunlarda yeni dışkı

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Beyaz peçetede dışkı suyu var mı yok mu daha belli olur. Bu dışkılarda problem görünmüyor. Ama diğer dışkıları beyaz peçete üzerinde gözlemlemeniz daha iyi olur.

Üst Alt