Demir E. Paylaşımcı Katılım 7 Haz 2024 Mesajlar 334 Tepkime puanı 171 Puanları 43 Perşembe saat 13:02'de #1 Yeni alındı hastaydı büyük ihtimal petshopta, napmaliyim. Fazla sulu dışkıluyor Son düzenleme: Perşembe saat 14:45'de
Demir E. Paylaşımcı Katılım 7 Haz 2024 Mesajlar 334 Tepkime puanı 171 Puanları 43 Perşembe saat 14:45'de #2 @Demet bükay @Burçak A. @Şehmus BAKIR
Burçak A. Eski Forumcu Moderatör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 7,665 Tepkime puanı 5,707 Puanları 113 Perşembe saat 16:26'de #3 Demir E.' Alıntı: @Demet bükay @Burçak A. @Şehmus BAKIR Genişletmek için tıkla ... 3 gün üst üste probiyotik verin ve zeolit tozu varsa sebzeye mercimek tanesi kadar serpip verebilirsiniz
Demir E.' Alıntı: @Demet bükay @Burçak A. @Şehmus BAKIR Genişletmek için tıkla ... 3 gün üst üste probiyotik verin ve zeolit tozu varsa sebzeye mercimek tanesi kadar serpip verebilirsiniz
Demir E. Paylaşımcı Katılım 7 Haz 2024 Mesajlar 334 Tepkime puanı 171 Puanları 43 Perşembe saat 16:59'de #4 Burçak A.' Alıntı: 3 gün üst üste probiyotik verin ve zeolit tozu varsa sebzeye mercimek tanesi kadar serpip verebilirsiniz Genişletmek için tıkla ... Tamam zaten sabah dışkıyı görünce direkt zeolit tozu verdim
Burçak A.' Alıntı: 3 gün üst üste probiyotik verin ve zeolit tozu varsa sebzeye mercimek tanesi kadar serpip verebilirsiniz Genişletmek için tıkla ... Tamam zaten sabah dışkıyı görünce direkt zeolit tozu verdim
Burçak A. Eski Forumcu Moderatör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 7,665 Tepkime puanı 5,707 Puanları 113 Perşembe saat 17:24'de #5 Demir E.' Alıntı: Tamam zaten sabah dışkıyı görünce direkt zeolit tozu verdim Genişletmek için tıkla ... Zeolite devam edin
Demir E.' Alıntı: Tamam zaten sabah dışkıyı görünce direkt zeolit tozu verdim Genişletmek için tıkla ... Zeolite devam edin