• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dışkı değişikliği

Begcennetpapaganı

Paylaşımcı
kuşun dışkısında bariz bi değişiklik var ne olduğunu anlamıyorum şu anda akar tedavisi yapıyoruz zeolit olsun gervit olsun entrobac hiç eksik etmiyorum sürekli beslemeye çalışıyorum neden böyle oluyor anlamıyorum yardımcı olur musunuz, daha önce böyle olmamıştı hiç ayrıca yaparken zorlanıyor bi aşağı bi yukarı gidiyor kuyruğu

Ekli dosyalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kusması, ağzında koku var mı? Bir de böbrek veya karaciğer rahatsızlığı gibi de duruyor

Begcennetpapaganı

Paylaşımcı
Akar tedavisi yüzünden olabilir mi sürekli riflerni ağzıyla temizliyor dışkıya yansıyor olabilir mi

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Hayır yok bir sıkıntısı gayet normal rutinine devam ediyor bu durumda ne yapmak gerekir? karaciğer koruyucu mu kullanmalıyım?
Şu an entrobac varsa elinizde onu verin kabız gibi eğer iyileşmezse sedochol kullanabilirsiniz. Rifin böyle bir etkisi olur mu bilmiyorum belki antibiyotikli olduğu için kabızlık da yaratmış olabilir. Siz 3 gün üst üste entrobac verin bakalım iyi gelecek mi

Begcennetpapaganı

Paylaşımcı
Şu an entrobac varsa elinizde onu verin kabız gibi eğer iyileşmezse sedochol kullanabilirsiniz. Rifin böyle bir etkisi olur mu bilmiyorum belki antibiyotikli olduğu için kabızlık da yaratmış olabilir. Siz 3 gün üst üste entrobac verin bakalım iyi gelecek mi
Daha önce yoktu birden oldu rif de az değil her yerine sürüyorduk hepsini de kendi ağzıyla sabah biz uyanana kadar ağzıyla temizliyordu daha önce dışkıları küçük ve yeşildi topluydu, şimdiden vitamini çıkarıp entrobac koydum bakalım inş düzelme olur

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Daha önce yoktu birden oldu rif de az değil her yerine sürüyorduk hepsini de kendi ağzıyla sabah biz uyanana kadar ağzıyla temizliyordu daha önce dışkıları küçük ve yeşildi topluydu, şimdiden vitamini çıkarıp entrobac koydum bakalım inş düzelme olur
Üç gün verin düzelir diye düşünüyorum, düzelmez ise o zaman problem var demektir

Üst Alt