• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dışkı değişikliği

Black1903

Paylaşımcı
Merhaba

Dişi muhabbet kuşumun dışkısı şuan böyle olmuş düne kadar gayet düzgün idi. Hatta sabahta düzgündü keyfi gayet yerinde. Vet.hekim yardımı ile karaciğer yağlanması olduğunu öğrenmiştik geçen sene.ilac kullandım .mesala üç dört ayda bir ana kanat tüylerini komple döküyor ucamiyor bir ay sonra tekrar geliyor.

Şuan gene bir iki tüy var.

Uçuşu normal yeme içme normal (ona dışardan hicbirsey veremiyorum normalde) Ben hep dışkıyı takip ediyorum ve bu ani dışkı değişimleri bazen çok düşündürüyor. (Hastalık mı baslayacak diye)

(Dünkü patel ayak olan dişi kuş değil) Peki bu dışkı neye işaret eder ve boyaması formu hiç iyi değil gibi geliyor.

Kanarya

Yeni Üye
Merhabalar kuşun durumu nasıl ? Nefes alıp verirken zorlanıyor mu? Yeşil dışkı karaciğer yağlanması şikayeti oluyor. Benim kanaryamda aynı yeşil dışkısı olmuştu. Veterinere götürdüm, röntgen çekildi karaciğer yağlanması teşhisi konuldu. Homeopatik ilaç tedavisine 10 şubatta başladık. Şuan durumu iyi sizede tavsiye ederim. Eğer istanbuldaysanız Vetfrom veteriner kliniğine götürün kuşunuz kötüleşmeden tedaviye başlansın. Gözde hoca var orda sizinle ilgilenir. Çok geçmiş olsun.

Black1903

Paylaşımcı
Evet arada nefes nefese.bir de sabah bir saat ucuruyorum zorla çünkü sabit bir muhabbet kuşu.yani ben hareket ettirmesem etmiyor.

Kanarya

Yeni Üye
Tedavisi nasıl devam ediyor hangi ilaçları kullanıyorsunuz, Homeopatik ilaçlar benim kuşumu iyileştirdi. Veterineriniz nasıl bir tedavi uyguladı

Black1903

Paylaşımcı
Tedavisi nasıl devam ediyor hangi ilaçları kullanıyorsunuz, Homeopatik ilaçlar benim kuşumu iyileştirdi. Veterineriniz nasıl bir tedavi uyguladı
Geçen sene goturmustum o da dediğim gibi değişen birşey olmadı .ben full time markette çalıştığım için pek vakit bulamıyorum şimdi veteriner için .(Genel de tek acar tek kapatırsin personel olmadığı için izin kullanmakta sıkıntılıdır) zarzor bir aralık buldum yazdım şimdi.teşekkür ederim.gecen sene kullandiklarimi yazarım eve geçince