• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Dışkı analizi

kusseveninsan

Yeni Üye
Arkadaşlar kuşum çok iyi neşeli enerjik ama dışkısı böyle. Bugün döndüm üniversiteden, daha yeni kavuştum kendisiyle. Normal suyu, yemi var. Dışarı çıkartıyorlar haftada birkaç kere. Maalesef yanına kuş alamadığım için ayna karşısında oturuyor sürekli. Dışkısının rengi ve formu beni rahatsız etti. Ne önerirsiniz? Elimde Entrobac, Gervit, Bt Amin Forte ve Res Turbo var. Sktleri 04/26 ve 07/26.

IMG_6940.jpeg

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Hocam entrobac dozu ne kadar olsun ve ne kadar kalsın?
Normal paket yem yedi sadece
Yarından itibaren başlayın 1 gün sonra aynı saatte değiştirin. 50ml içme suyuna mercimek tanesi kadar. Hangi marka paket yem? Varsa içindeki renkli ekmekleri ayıklayın.

kusseveninsan

Yeni Üye
Yarından itibaren başlayın 1 gün sonra aynı saatte değiştirin. 50ml içme suyuna mercimek tanesi kadar. Hangi marka paket yem? Varsa içindeki renkli ekmekleri ayıklayın.
Bonnie kullanıyordum, o bitti. Bugün Pet’s Family aldım

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Ben Bahsettiğiniz Yem Markalarını Hiç Kullanmadım. Versele Laga, Gold Wings, Quik Bu Markalardan Birini Alabilirsin. Ama Memnunsaniz ve Severek Yiyorsa Değiştirmeyin.