• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dişiyle erkek muhabbet kusunu bir arada ama dışı uzakta

cicikuş16

Yeni Üye
2 sinide aynı kümese koymadan 2 gün ayrı kümeste tutuk sonra bu akşam aynı kümese koyduk yuvalikla beraber sonra dışı ilk başta dişi erkeğin ağzına öpme hareketli bişey gaptilsr sonra ayrıldılar biri salıncakta biri şuan tekerin yanında sizce nirmalmi

mortsvivants

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Öncelikle ballı krakeri çıkartın oradan, zararlıdır. Ayrıca dışkı görseli paylaşmanız iyi olur, bulanık da bana tuhaf geldi biraz. Bahsettiğiniz durum için hocalarımı etiketliyorum. @Demet bükay @Burçak A. @Aslı Ö.

cicikuş16

Yeni Üye

Ekli dosyalar

cicikuş16

Yeni Üye
Kuş bakan bu arkadaşlarıma sordum normal dediler ilk defa kümese girdikleri için 2 sininde ilkez cifleş çekleri için olabilir dediler

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Kafesin altına ızgara koymanızı öneririm. Salıncak çıkarın ilgi artması için. Takviye kullanıyor musunuz

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye

1. Elma veriyorum bide kuşlar için beyaz asılan kümese bişey aldım adını tam bilmiyorum
Beyaz asılan derken fotoraf görebilir miyiz?
Anladım ızgara tehmin ederseniz . Daha iyi olur ve daha hijyenik olur . Diye düşünüyorum. Konuşur zamanla inşallah
[/QUOTE]

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Elma verirseniz kızgınlığı azaltır üremelerini istiyorsanız vermeyin ek olarak kafesi temizleyin aynaya da gerek yok bir de ballı kraker vermeyin 😊