• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dişimi erkekmi kaç aylık?

ebrulibenn

Aktif Üye
Kaç aylık dişimi erkekmi acaba bu kuş alalı 3 gün olduIMG_20241016_211542.jpg

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Erkek 2-3 aylık plastik tünek yerine tahta tünek kullanın lütfen

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Çeviri Ekibi
3 aylık yavru, yerli, erkek 👍🏻

sdeniz14

Aktif Üye
Teşekkürler bu alışırmi şimdiye kadar hep dişi besledik hiç erkek bakmadık insana çabuk gelirmi erkekler
Toplumda erkekler dişilerden daha çabuk alışır diye bir görüş var ama doğruluğu tartışılır 😄

Ben hem erkek hem dişi besleyen biri olarak, kendi deneyimlerimce erkeklerin ele gelme, konuşma, alışma; dişilerin de tüylerini sevdirme ve ele gelme konusunda iyi olduklarını düşünüyorum. Her iki cinsiyetin alışma süreci karakterlerine göre değişir. İlgi ve sevgiyle bakarsanız neden alışmasın 🥰

ebrulibenn

Aktif Üye
Toplumda erkekler dişilerden daha çabuk alışır diye bir görüş var ama doğruluğu tartışılır 😄

Ben hem erkek hem dişi besleyen biri olarak, kendi deneyimlerimce erkeklerin ele gelme, konuşma, alışma; dişilerin de tüylerini sevdirme ve ele gelme konusunda iyi olduklarını düşünüyorum. Her iki cinsiyetin alışma süreci karakterlerine göre değişir. İlgi ve sevgiyle bakarsanız neden alışmasın 🥰
Kafeste burnuna ve göbeğine dokunuyorum öyle çok tepki vermiyor kacmiyorda ağzını açıyor biraz bide hafif ısırıyor o kadar 😃😃 alışıcak sanırım haftaya yavaş yavaş ele alıştırmaya başlayayim

sdeniz14

Aktif Üye
Kafeste burnuna ve göbeğine dokunuyorum öyle çok tepki vermiyor kacmiyorda ağzını açıyor biraz bide hafif ısırıyor o kadar 😃😃 alışıcak sanırım haftaya yavaş yavaş ele alıştırmaya başlayayim
Elinizi tanımaya çalışıyor olabilir :) Benim dişi kuşum da gagasıyla parmağımı gıdıklamayı sever. Bu galiba kuşların kemirme içgüdüsünden kaynaklanıyor.

Sevdiği yiyeceklerle önce kafes içinde, sonra kafesin üzerinde, daha sonra da uzaktan çağırma eğitimi verebilirsiniz. İnternette perde arkası eğitim gibi birçok eğitim yöntemini anlatan videolar var. Onlardan yardım alabilirsiniz.

Uzun ve sağlıklı bir ömrü olsun 🥰

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Kaç aylık dişimi erkekmi acaba bu kuş alalı 3 gün olduEkli dosyayı görüntüle 70753
Yaklaşık 5-6 konudur dişi mi, erk mi yerli mi rainbow mu alışır mı
Sürekli konu açıp bunu yazıyorsunuz,
Ben ve arkadaşlarım da usanmadan cvp veriyoruz fakat ikna olmuyorsunuz😔sizin inanmanız için daha kaç konu açacaksınız????
Lütfen cinsiyeti ve ırkı hakkında artık konu açmayın
Erkek ve yerli bir muhabbet kuşu
Bu son olsun lütfen

Üst Alt