Toplumda erkekler dişilerden daha çabuk alışır diye bir görüş var ama doğruluğu tartışılır
Ben hem erkek hem dişi besleyen biri olarak, kendi deneyimlerimce erkeklerin ele gelme, konuşma, alışma; dişilerin de tüylerini sevdirme ve ele gelme konusunda iyi olduklarını düşünüyorum. Her iki cinsiyetin alışma süreci karakterlerine göre değişir. İlgi ve sevgiyle bakarsanız neden alışmasın
Toplumda erkekler dişilerden daha çabuk alışır diye bir görüş var ama doğruluğu tartışılır
Ben hem erkek hem dişi besleyen biri olarak, kendi deneyimlerimce erkeklerin ele gelme, konuşma, alışma; dişilerin de tüylerini sevdirme ve ele gelme konusunda iyi olduklarını düşünüyorum. Her iki cinsiyetin alışma süreci karakterlerine göre değişir. İlgi ve sevgiyle bakarsanız neden alışmasın
Kafeste burnuna ve göbeğine dokunuyorum öyle çok tepki vermiyor kacmiyorda ağzını açıyor biraz bide hafif ısırıyor o kadar alışıcak sanırım haftaya yavaş yavaş ele alıştırmaya başlayayim
Kafeste burnuna ve göbeğine dokunuyorum öyle çok tepki vermiyor kacmiyorda ağzını açıyor biraz bide hafif ısırıyor o kadar alışıcak sanırım haftaya yavaş yavaş ele alıştırmaya başlayayim
Elinizi tanımaya çalışıyor olabilir Benim dişi kuşum da gagasıyla parmağımı gıdıklamayı sever. Bu galiba kuşların kemirme içgüdüsünden kaynaklanıyor.
Sevdiği yiyeceklerle önce kafes içinde, sonra kafesin üzerinde, daha sonra da uzaktan çağırma eğitimi verebilirsiniz. İnternette perde arkası eğitim gibi birçok eğitim yöntemini anlatan videolar var. Onlardan yardım alabilirsiniz.
Yaklaşık 5-6 konudur dişi mi, erk mi yerli mi rainbow mu alışır mı
Sürekli konu açıp bunu yazıyorsunuz,
Ben ve arkadaşlarım da usanmadan cvp veriyoruz fakat ikna olmuyorsunuzsizin inanmanız için daha kaç konu açacaksınız????
Lütfen cinsiyeti ve ırkı hakkında artık konu açmayın
Erkek ve yerli bir muhabbet kuşu
Bu son olsun lütfen