• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuluçka Dönemi Disi yumurtlama asamasi

DilannD

Yeni Üye
Muhabbet kusum bildiğiniz gibi çift baya baya şişmiş yumurtlicak bu süreç nasil gider ne verilmeli. Bazi yerlerde gordum erkeği ayirin diyor. Biraz beni aydınlatırsanız sevinirim.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Muhabbet kusum bildiğiniz gibi çift baya baya şişmiş yumurtlicak bu süreç nasil gider ne verilmeli. Bazi yerlerde gordum erkeği ayirin diyor. Biraz beni aydınlatırsanız sevinirim.
Öncelikle merhaba
Günlük su yem değiştirin
Kalamar kemigi ve gaga taşı mutlaka verin kafeste olsun ihtiyacı olunca yer Calsiyum deposudur
Haftada 1/2 salata yapın

DilannD

Yeni Üye
Mama neler olabilir ve kacgune yumurtlar baya sismis karni cunki yazdigim gibi ve teşekkürler

DilannD

Yeni Üye
Teşekkürler hocam🙏 kafesin icine talaş koyulur diyolar adam taş verdi iyi gelmez diye okudum kuslara

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Teşekkürler hocam🙏 kafesin icine talaş koyulur diyolar adam taş verdi iyi gelmez diye okudum kuslara
Bugün yarın yumurta gelir inşallah 😊
Taş kedi kumu mu?
Granül serpebilirsiniz

DilannD

Yeni Üye
Bu sekilde aslinda en başından bu var. Kuma benziyor kucuk taslar gibi. Arada yuvaliga giriyor hisirt hisirt sesler gliyor sanki bi araya toplamaya çalışıyor ve baya bi yuvaliga gidiyor

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Bu sekilde aslinda en başından bu var. Kuma benziyor kucuk taslar gibi. Arada yuvaliga giriyor hisirt hisirt sesler gliyor sanki bi araya toplamaya çalışıyor ve baya bi yuvaliga gidiyor
Kedi kumu vermiş kışın soğuk tutar mısır granülü serpin yuvalığa
Petshoplarda olur