• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

dişi üstünden atıyor.

ixs54

Aktif Üye
merhaba dün 3.yumurtamız geldi. 2. yumurtadan sonra dikkat ettim çiftleşecekleri zaman erkek dişinin üstüne çıkıyor 7-8 snde opusurlerken dişi ustunden atıyor. çiftleşme tamamlanamıyor. sonra yuvaya giriyor. neden yapar acaba? ilk yumurta gelmeden once cıftlesmelerı basarılıydı.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Dişi zamanını ayarlayabiliyor ama erkek için farketmez havası var 🙈

ixs54

Aktif Üye
hocam korkum yumurtalar boş gelecek:) tuneklerı cıkartsam kafes tabanında çiftleşirler mi? belki taşıyamıyordur.

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Bulunduğu odayı da kontrol edin, kafes yanında onların strese girdiği bir şey var mı? Birde eğer kafes etrafında sürekli duruyorsanız bakmak için rahatsız oluyor olabilirler.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Bulunduğu odayı da kontrol edin, kafes yanında onların strese girdiği bir şey var mı? Birde eğer kafes etrafında sürekli duruyorsanız bakmak için rahatsız oluyor olabilirler.
Buda bir ihtimal 👍

ixs54

Aktif Üye
yok uzaklaşıyorum dişi önce beni süzüyor:))

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Hangi odada duruyorsa bence yem,su,mama vermek harici o ortamda durmayın derim. Sizi süzüyor olması rahatsız olduğundan kaynaklı. Denk geliyorsaniz bile çiftleşme durumuna bakmadan odadan çıkabilirsiniz. Ben bile gördüğüm an arkamı dönerek kaçıyorum 🤣 yada onlarin odasında işim varsa onlara sırtımı dönüyorum dikkatleri dağılmasın diye.

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Biraz mahremiyet kardeşim :) şaka bi yana çiftleşme görülmüşse gerisi teferruattır Maşallah

Üst Alt