E eferty Yeni Üye Katılım 24 May 2025 Mesajlar 6 Tepkime puanı 3 Puanları 3 Pazar saat 17:28'de #1 Hastalık Belirtileri Haksızlık Dişi Sultan papağanım 5. Yumurtasını yaptı ve şuan halsiz kuyruğu aşağı doğru eğdi yem ve su içtiğini gördüm sularına vitamin attım başka yapabileceğim birşey varmı?
Dişi Sultan papağanım 5. Yumurtasını yaptı ve şuan halsiz kuyruğu aşağı doğru eğdi yem ve su içtiğini gördüm sularına vitamin attım başka yapabileceğim birşey varmı?
Tarık T. Eski Forumcu Moderator Uzman Mentor Teknik Ekip Kıdemli Üye Katılım 4 Haz 2023 Mesajlar 2,496 Tepkime puanı 4,083 Puanları 113 Pazar saat 18:17'de #2 Durmunun gözükeceği bir video eklermisiniz.
E eferty Yeni Üye Katılım 24 May 2025 Mesajlar 6 Tepkime puanı 3 Puanları 3 Pazar saat 23:49'de #3 Tarık T.' Alıntı: Durmunun gözükeceği bir video eklermisiniz. Genişletmek için tıkla ... Cevapladığınız için teşekkürler yumurta sıkışması diye düşünmüştüm doğru çıktı ve yumurtayı aldık
Tarık T.' Alıntı: Durmunun gözükeceği bir video eklermisiniz. Genişletmek için tıkla ... Cevapladığınız için teşekkürler yumurta sıkışması diye düşünmüştüm doğru çıktı ve yumurtayı aldık
Tarık T. Eski Forumcu Moderator Uzman Mentor Teknik Ekip Kıdemli Üye Katılım 4 Haz 2023 Mesajlar 2,496 Tepkime puanı 4,083 Puanları 113 Dün 00:33 da #4 eferty' Alıntı: Cevapladığınız için teşekkürler yumurta sıkışması diye düşünmüştüm doğru çıktı ve yumurtayı aldık Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun
eferty' Alıntı: Cevapladığınız için teşekkürler yumurta sıkışması diye düşünmüştüm doğru çıktı ve yumurtayı aldık Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun