• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dişi Sultan Papağanın kızıştığını nasıl anlarız ?

erenunl

Müdavim
Merhabalar , hem benim hem de benim gibi amatör hobici , üretimciler için bu soru bir merak konusu en belirgin belirtiler nelerdir ? Bilgilendirici bir konu olsun diğer insanlarda göz önünde bulundursun
Ekli dosyayı görüntüle 9025
Ekli dosyayı görüntüle 9026
Ekli dosyayı görüntüle 9027
Eşi içerideyken bu tarz hareketler yapıyor bu dişim ve çok tiz ve alçak bir sesle ötüyor bazen ,
Bilir kişiler bu konuya yardımcı olursa sevinirim 🙂
Ekli dosyayı görüntüle 9028
Eşinin yanından ayrılmıyor hiç kafesin içinde o nereye giderse oraya gidiyor

Son düzenleme:

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba eğer evcilse 6 aydan sonra ısırma huyu oluşuyor eğer evcil değilse çok kalamar kemigi veya g.tasi bide kum tüketmeye başlar bide sonrasında kızgınlık yumurtasi yaparlar dişiler için belirtiler bunlar hatta bazı dişilerde kur ötüşü bile olduğunu gördüm melodik değil ama otumu sık sık yaparlar.. erkekleri söylemeye gerek yok 😅 kafamız gidiyor tüm gün 😂

erenunl

Müdavim
Bu
Merhaba eğer evcilse 6 aydan sonra ısırma huyu oluşuyor eğer evcil değilse çok kalamar kemigi veya g.tasi bide kum tüketmeye başlar bide sonrasında kızgınlık yumurtasi yaparlar dişiler için belirtiler bunlar hatta bazı dişilerde kur ötüşü bile olduğunu gördüm melodik değil ama otumu sık sık yaparlar.. erkekleri söylemeye gerek yok 😅 kafamız gidiyor tüm gün 😂
Yorumunuz için çok teşekkür ederim yukarıda ki kuşlar için kızışma mevcut mudur 😅

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Bu

Yorumunuz için çok teşekkür ederim yukarıda ki kuşlar için kızışma mevcut mudur 😅
Rica ederim ama fotodan anlamak mümkün değil ki..video görebilir miyim aslında dediğim belirtileri kendiniz gözlemleyip anlayabilirsiniz bide forumda sultan papağanı ile ilgili çok makale var okuyun faydası olur 😊

erenunl

Müdavim
Rica ederim ama fotodan anlamak mümkün değil ki..video görebilir miyim aslında dediğim belirtileri kendiniz gözlemleyip anlayabilirsiniz bide forumda sultan papağanı ile ilgili çok makale var okuyun faydası olur 😊
Şuan ayrı kafesteler o yüzden pek video çekmem mümkün değil ama genelde saldigimda yuvalığın üstüne çıkıyor orada saatlerce duruyor çok ince bir sesle ötüyor gagasıyla orayı kazıyıp ısırıyor çok tuhafıma gitti bu hareketi 😅

Üst Alt