• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dişi sultan papağanım bitmeyen kızgınlığı

Saewt

Aktif Üye
Son 4 gündür iyice çıldırdı eskiden haftada 2 kez kendi kendine kur yaparken görürdüm şimdi her gün 30 dakika aralıklarla yapıyor bu durum biraz canımı sıkmaya başladı
Çelik yemliği var yuvarlak asılanlardan son günlerde onun içine giriyor yemleri öyle yiyor bazen ayağıyla dağıtıyor orayı geceleri onun üstünde tüneyip uyuyor. Anlamadım yuva mi yaptı kendine ne düşünüyor yaparken bilemiyorum. Asıl önemli sorum evcil kuşların eş tutması vesayre zor olur dediniz eş alsam hayal kırıklığı yaşar mıyım erkek alsam anlaşamadıklarında 1 kuş oldu 2 kuş bakarım yine seve seve fakat aynı kafeste duracaklar mı temizlikleri ayrı dert ilgilenmek ayrı dert eş tutmama gibi bir durumla karşılaşır mıyım tavsiyeniz nedir kuş çiftleşmek istiyor ben de yavrularını almak istiyorum ayriyeten soyu devam eder ne güzel olur sizin fikrinizi alayım dedim.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba bence yanına bir dişi alın sultan papağanları öyle fazla kavgacı değiller kendi türleriyle o yüzden sıkıntı olacağını sanmıyorum..

Üst Alt