• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dişi muhabbet kuşumun poposunda sert şişlik var

minnie&coco&miku

Yeni Üye
Dişi muhabbet kuşumun poposunda sert bir şişlik var. En son 3-4 ay önce yumurta yaptı(eşi var). Neşesi yerinde halsiz değil her zamanki halinde ama poposunda şişlik var ve kilolu. Şubatta 4 yaşına girecek. Dışkısı poposuna yapışıyor. Dışkısını yaparken zorlanıyor. Türü Çekoslovak. Uçarken bir yerlerlere çarpıyor ve alçaktan uçuyor. 1-2 gündür yumurta yapmasınlar diye eşinden ayırdım. Kuşumun neyi var başka ne yapabilirim lütfen yardımcı olun.

Ekli dosyalar

tahahaahaa

Yeni Üye
Acilen veterinere götürmenizi tavsiye ederim. Benim de dişi kuşum böyle olmuştu. 1 ay sonra maalesef öldü :(

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Dişi muhabbet kuşumun poposunda sert bir şişlik var. En son 3-4 ay önce yumurta yaptı(eşi var). Neşesi yerinde halsiz değil her zamanki halinde ama poposunda şişlik var ve kilolu. Şubatta 4 yaşına girecek. Dışkısı poposuna yapışıyor. Dışkısını yaparken zorlanıyor. Türü Çekoslovak. Uçarken bir yerlerlere çarpıyor ve alçaktan uçuyor. 1-2 gündür yumurta yapmasınlar diye eşinden ayırdım. Kuşumun neyi var başka ne yapabilirim lütfen yardımcı olun.
Merhaba kontrol edin lütfen, şişlik içinde yumurta var mı?

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşunuz biraz kilolu gibi kaç gram biliyor musunuz? Şişlik sert mi, yumuşak mı?

Üst Alt