• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Dişi muhabbet kuşumda kanama

ivyc

Yeni Üye
Merhaba dün 4 yaşındaki dişi muhabbet kuşumun yarası olduğunu fark ettim bu yarayı elimle hafifçe kontrol ettim ve böyle sert bir parça gibi.Bugün sabah yaklaşık 20 dakika önce kafesin tabanında kan fark ettim aynı zamanda kanadında da vardı.Hareketlerinde bir değişiklik yok zaten kendisi sakin ve uysal bir kuş.Yaşadığım yerde maalesef kuşlardan anlayan bir veteriner yok ama petshop var oraya götürmem mantıklı olur mu

Screenshot_2026-06-11-09-58-59-008_com.miui.gallery.jpg

Uygar

Müdavim
Kıdemli Üye
Merhaba dün 4 yaşındaki dişi muhabbet kuşumun yarası olduğunu fark ettim bu yarayı elimle hafifçe kontrol ettim ve böyle sert bir parça gibi.Bugün sabah yaklaşık 20 dakika önce kafesin tabanında kan fark ettim aynı zamanda kanadında da vardı.Hareketlerinde bir değişiklik yok zaten kendisi sakin ve uysal bir kuş.Yaşadığım yerde maalesef kuşlardan anlayan bir veteriner yok ama petshop var oraya götürmem mantıklı olur mu

Ekli dosyayı görüntüle 106207
Merhaba tüy kökü olanilir bazen karşılaşabiliyoruz eğer tüy ile ilgili ise deri de açıklık yara gibi bir şey yok ise endişelenmeyin attığım makaleyi okuyup pamuk ile uygulayın eczaneden temin edebilirsiniz

Üst Alt