• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dişi muhabbet kuşuma kaç aylık erkek kuş almalıyım ya da almamalı mıyım

Cansu_x

Yeni Üye
Merhaba 3 yaşında dişi kuşum var. Yanına bir erkek kuş almak istiyorum ama yavru mu almalıyım yoksa kendi yaşlarında mı olmalı. Yavru alırsam kıskanır mı bunalıma girer mi çünkü çok evcil çok alışık bana. Ama yalnız olsun da istemiyorum. Dışarıda kuş sesi duyduğunda deliriyor sanırım arkadaş istiyor 😅

sirius

Paylaşımcı
3 yaşındaysa 3 yaşında bir erkek almanız daha uygun olur. Fakat erkek kuşun size alışması acayip zor o yasdan sonra. Düşünün ben kuslarimi 4 aylıkken aldım alıştırmam kendime baya zamanını aldı. Birazcikta kuşun karakterine bağlı aslında.

Cansu_x

Yeni Üye
3 yaşındaysa 3 yaşında bir erkek almanız daha uygun olur. Fakat erkek kuşun size alışması acayip zor o yasdan sonra. Düşünün ben kuslarimi 4 aylıkken aldım alıştırmam kendime baya zamanını aldı. Birazcikta kuşun karakterine bağlı aslında.
Ķuşumun karakteri çok uysal bir kuş. Benden başkasına asla gitmez. Dediğiniz gibi 3 yaşında erkek kuşu alıştırmak zor. Yavru alsam ona da kıyamam ki. Bilmiyorum kafam çok karışık.😅😅

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Ķuşumun karakteri çok uysal bir kuş. Benden başkasına asla gitmez. Dediğiniz gibi 3 yaşında erkek kuşu alıştırmak zor. Yavru alsam ona da kıyamam ki. Bilmiyorum kafam çok karışık.😅😅
Merhaba, 3 yaşında bir dişi kuşun yanına en az 7-8 aylık bir dişi yada 2-3 yaşında bir erkek olur,
Erkek kuşlar dişilerden daha uysal olur, petshoptan alacaksanız aileler terk edip satıyor, 2-3 yaşında ele alışık konuşan bir can alabilirsiniz 🤲😊kurtulmuş olur sayenizde 🤲😊

Üst Alt