• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Disi muhabbet kusum kusuyor

Ilyada

Yeni Üye
Dun gece farkettim kafasini one dogru hareket ettirerek agzindan 2 3 tane sindirilmemis yem cikartti bunu 2 3 kez yapti etrafa yem sacti. Daha sonra sadece kusma hareketini yapip etrafa yem sacmayi birakti baslarda biraz istahsizlik vardi dal dari taktim sonradan acildi kafesinde hic bir eksigi yok kus kumu kullaniyorum popo tuyleri temiz ama diskisinin etrafinda beyaz su oluyor

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşunuzun Kursak enfeksiyonu olma ihtimali yüksek bu yüzden önceliğiniz kanatlı uzmanı olsun eğer imkanınız yoksa o zaman ilaç tedavisi için ilaç önerelim 👍 ben kısa bir video görebilir miyim emin olmak istiyorum

Ilyada

Yeni Üye
Kuşunuzun Kursak enfeksiyonu olma ihtimali yüksek bu yüzden önceliğiniz kanatlı uzmanı olsun eğer imkanınız yoksa o zaman ilaç tedavisi için ilaç önerelim 👍 ben kısa bir video görebilir miyim emin olmak istiyorum
Suan kusmayi bira

Ilyada

Yeni Üye
Kusma hareketini bir suredir yapmiyor ve yaptigi zaman cok kisa suruyor videoda cok yakalayamadim surekli uyumak istiyor ayni zamanda tuy dokumunde yemek yemesi azaldi eger kusarken yakalayabilirsem video da atarim

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
kusma olayı münferit bir durumsa üzerinde çok durmamak lazım, ama sürekli yapıyorsa tedavisi şart.
kuşunuz tek sanırım, güncel bir dışkı fotosu da alabilir miyiz?
kuşunuz tüyde değil bu arada

Ilyada

Yeni Üye
kusma olayı münferit bir durumsa üzerinde çok durmamak lazım, ama sürekli yapıyorsa tedavisi şart.
kuşunuz tek sanırım, güncel bir dışkı fotosu da alabilir miyiz?
kuşunuz tüyde değil bu arada
Kafesin tabaninda bir suru tuy var kendini temizlerken aradan cikariyor yeni basladi ve hayir tek degil yaninda esi var diskisini yaptigi an cekip atacagim

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
Kafesin tabaninda bir suru tuy var kendini temizlerken aradan cikariyor yeni basladi ve hayir tek degil yaninda esi var diskisini yaptigi an cekip atacagim
kafesin tabanında sürekli tüy olur, bu tüyde olduğunu göstermez, onlar normal her kuşun döktüğü tüyler. bizim bahsettiğimiz tüye girmesi kafasında tüy tüpçükleri ve yeni filizler oluşmasıdır. Kuşuna göre ağır ve sancılı bir dönemdir. yukarıdaki resimlere göre kuşunuz tüyde değil

Ilyada

Yeni Üye
kafesin tabanında sürekli tüy olur, bu tüyde olduğunu göstermez, onlar normal her kuşun döktüğü tüyler. bizim bahsettiğimiz tüye girmesi kafasında tüy tüpçükleri ve yeni filizler oluşmasıdır. Kuşuna göre ağır ve sancılı bir dönemdir. yukarıdaki resimlere göre kuşunuz tüyde değil
Az once yapti bu sekilde su an diskisi

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
probiyotik kullanmanızı tavsiye ederim, dışkıda bir hastalıktan ziyade yetersiz beslenmeye bağlı düzensizlik var.

Ilyada

Yeni Üye
probiyotik kullanmanızı tavsiye ederim, dışkıda bir hastalıktan ziyade yetersiz beslenmeye bağlı düzensizlik var.
Dedigim gibi kustugundan beri bir istahsizlik durumu var dal dari koydum ama yemiyor yemesi icin biraz ugrasacagim kucuk bir sehirde yasiyorum ve acikcasi burda uzman kisiler yok en yakin kanatli uzmani araba ile 2 saat uzaklikta yine de bir veteriner hekimin numarasini buldum birazdan ona da gosterecegim gelismelerden haberdar ederim

Üst Alt