• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dişi muhabbet kuşum kafesin içinde durduk yere bağırıp kanat çırpıyor

erenn

Paylaşımcı
Benim kuşlarım eş oldular kafesin üstüde hep kapalı erkek olan hep dışardaydı zaten önceden ama eşe atınca çıkarmıyorım artık dişi kuşta korkak hiç çıkmadı çıkarmıyorumda. Son günlerde kafesin içinde durduk yere bağırıp kanat çırpıyor sonra kanatlarını kaldırıyır anlamadım sıcaklıyo mu dicem sıcaklayacağı hava yok.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Benim kuşlarım eş oldular kafesin üstüde hep kapalı erkek olan hep dışardaydı zaten önceden ama eşe atınca çıkarmıyorım artık dişi kuşta korkak hiç çıkmadı çıkarmıyorumda. Son günlerde kafesin içinde durduk yere bağırıp kanat çırpıyor sonra kanatlarını kaldırıyır anlamadım sıcaklıyo mu dicem sıcaklayacağı hava yok.
Video atar mısınız

erenn

Paylaşımcı
Oy oy maşallah maşallah kırkbinkere maşallah 😊🤲ikiside kızgın💓evet çıkmaya alışınca, kafeste kaldığı için kanat çırpıyor muhtemelen yuvalık taktınız mı🐦
Evet yuvalık var ph içim rahat etti Ya bit falan var diue korktum en iyisi ben üstlerini geri kapatiym 😀 bağırmalarıda normal değil mi

erenn

Paylaşımcı
Oy oy maşallah maşallah kırkbinkere maşallah 😊🤲ikiside kızgın💓evet çıkmaya alışınca, kafeste kaldığı için kanat çırpıyor muhtemelen yuvalık taktınız mı🐦
A bu arada yanlış anladınız erkek olan çıkmaya alışkın o yapmıyor bu hareketi dişi olan çıkmıyor hiç o yapıyor

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Yine de ense damlası yaptırmakta fayda var. Ani çırpınışlar, durduk yere bian da kanatlarını kaldırması yada çırpması parazit şüphesi uyandırabilir. 😊🙏🏻

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ayy yok ki damlam adı ne temin etmeye çalışayım
İvermectin etken maddeli mesela zimec avromec baymec yada vilmectin. Bunlardan biri olabilir. Vilmectin i bulmak daha kolay sanırım. Şehmus bey de tedarik ediyor diye biliyorum. Yada veterinerler de satıyor. Sorun isterseniz.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
A bu arada yanlış anladınız erkek olan çıkmaya alışkın o yapmıyor bu hareketi dişi olan çıkmıyor hiç o yapıyor
Çiftleşmeye izin vermezse kanat çırpar dişi oda olabilir, benim kızım öyle yapıyor, sürekli kanat çırpıyor😊💓🤲🐦

Üst Alt