• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dişi muhabbet kusum kafasını sallayıp kusuyor

Fatma2581

Yeni Üye
İlk başlarda kursagini da bayağı sisiriyodu simdi öyle değil ama

rilish26

Müdavim
Bi video atarsanız iyi olur. Sürekli uyuması iyi değil fotodan da bir sorun var gibi gözüküyor ben olsam bir kanatlı uzmanına gösterirdim

Doğacı

Eski Forumcu
Kuşun ön tarafı şiş görünüyor bir farklı.
Beyaz peçete üzerine yapılmış birikmiş dışkı fotoğrafını atın ve kuşun güncel halinin kısa bir videosunu paylaşın streameble isimli siteyi kullanarak. Kuşta kusma var mı ne belirtiler var kuş kaç gr iştahı nasıl vs genel bir bilgilendirme yapın.

Fatma2581

Yeni Üye
İstahi iyi kilosunu bilmiyorum ama zaten zayf bi kustu aldigimdan beri simdi daha zayif yani kustugu için bazi günler cok kusuyo bazi günler sadece kusma hareketi yapiyo bi defa filan kusuyo

Doğacı

Eski Forumcu
İstahi iyi kilosunu bilmiyorum ama zaten zayf bi kustu aldigimdan beri simdi daha zayif yani kustugu için bazi günler cok kusuyo bazi günler sadece kusma hareketi yapiyo bi defa filan kusuyo
Sizden video ve foto da istemiştim atmazsanız yardımcı olamayız maalesef. Görmek lazım önce.
Ayrıca sürekli kusma olması normal değil. Eğer kur kusması değil de diğer türlü kusma varsa,kusmuğu salyalı ve kötü kokulu ise kursak mantarı olma ihtimali var.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Videoyu streamable üzerinden paylaşabilirsiniz. Kuşunuz hasta belli ama teşhisi bulmak önemli. Arkadaşımın dediği gibi kusmada salya ve koku varsa kursak mantarı olabilir.

Fatma2581

Yeni Üye
Petshoptan mantax aldim verdim yeni sadece su verdim bugün ama yani cok ise yaramadi gibi mantax

Doğacı

Eski Forumcu
Kuşun videosunu göremedik hala. Ağız hareketi var mı yok mu bilemiyoruz göremeyince.
Kursak mantarı da olabilir,trikomonis de olabilir veya başka bir şey.
Bu arada 10 gün boyunca zeolit tozu katkılı elle besleme maması verilsin kursaktan besleme yapılsın bilen kişi tarafından. Ve 3 gün art arda Entrobac probiyotik verilsin. Sonraki gün de Gervit multivitamin verilsin

rilish26

Müdavim
Yani perşembeden beri buradasınız ve bir aksiyon almıyorsunuz dışkılar ve fotoğraflar iyi durmuyor daha önce dediğim gibi video yok ama video da hayvanın kabardığına uyuduğuna eminim bir kanatlı uzmanı görmesi tabii daha iyi olur zeolitle besleme de deneyebilirsiniz

Fatma2581

Yeni Üye
Video yükleyemedim ki zaten attigim fotoğraftaki gbi uyuyo ben bi veterinere video fotoğraf attim uğraşıyorum ilac filan veriyorum elimde yediriyorum ki yediginden emin olayim öyle sadece yazmiyorum ama kimsede net bisey söylemi ve artik ilac ta vermelimiyim bilmiyorum sürekli farkli biseyler söylüyolar onlari aliyorum degisen bisey yok yanii

Doğacı

Eski Forumcu
Hangi şehirde yaşıyorsunuz kanatlı hekimi önerelim

Üst Alt