• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dişi muhabbet kuşum erkeği yanına yaklaştırmayıp yaklaştığı anda gaga atıyor

Eren Çopur

Yeni Üye
Dişi muhabbet kuşum erkeği yanına yaklaştırmayıp yaklaştığı anda gaga atıyor sorun olurmu erkek çok korkak olduğu için bugun hiç çaba göstermedi kafeste yuvalık olmadığı için olabilirmi 2 gune yuvalık alacam ondan sonra çiftleşirlermi bide erkeğimin göz bebeğinde beyazımsı şeffaf bişey var gözünün etrafı tüyleri dökülmüş dişi bu yüzden istemiyor olabilirmi bide ilaç önerebilirmisiniz

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Yuvalık dişi kuşu biraz daha rahatlatabilir. Yuvalık takıp gözlemleyin. Kanlı kavga olmadığı sürece sabırla bekleyin.

Göz için yakından net fotoğraf eklermisiniz.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Video bekliyoruz streamable com dan video yükleyip linkini buraya ekleyin bakalım 👍

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Bence ayırın kuşları Çünkü erkek çok yıpranmış yani dişi hırpalamis olabilir erkeği ayırıp yem yediğinden emin olalım ve takip edelim durumu bizimle paylaşırsanız sevinirim

Eren Çopur

Yeni Üye
Bence ayırın kuşları Çünkü erkek çok yıpranmış yani dişi hırpalamis olabilir erkeği ayırıp yem yediğinden emin olalım ve takip edelim durumu bizimle paylaşırsanız sevinirim
Şuan ayırdım erkek 3 yaşına yaklaştı dişide 8 aylık filan yeni erkek almayı düşünüyorum

emretedor

Yeni Üye
Dişi muhabbet kuşum erkeği yanına yaklaştırmayıp yaklaştığı anda gaga atıyor sorun olurmu erkek çok korkak olduğu için bugun hiç çaba göstermedi kafeste yuvalık olmadığı için olabilirmi 2 gune yuvalık alacam ondan sonra çiftleşirlermi bide erkeğimin göz bebeğinde beyazımsı şeffaf bişey var gözünün etrafı tüyleri dökülmüş dişi bu yüzden istemiyor olabilirmi bide ilaç önerebilirmisiniz
Benim ilk erkek muhabbet kuşum vardı sonradan dişi aldım oda aynısını yapıyordu yaklaşmıyordu şimdi ciftleşiyorlar

Üst Alt