• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Dişi muhabbet kuşum bütün gün ve gece vik vik ses çıkartıyor

Fıstıkboncuk

Yeni Üye
Dişi muhabbet kuşum önceden sadece kafesine yabancı biri yaklaştığında ses çıkartırdı. Şimdi bütün gün ve gece ses çıkartıyor. Kuyruğu aşağı yukarı hareket ediyor ve gagası hep açık. İştahı yerinde. Götürdüğüm veteriner petshop hepsi yaşlılıktan olduğunu söylediler pek anladıklarını düşünmüyorum. Kuşum 10 yaşında ama yaşlandı diye kendi haline bırakmak istemiyorum. Ya canı acıyor yada aşırı strese girdi. Geçenlerde bursada küçük bir deprem oldu o gece korkarak bağırdı. Sonrasında bağırması hiç durmadı.

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Dişi muhabbet kuşum önceden sadece kafesine yabancı biri yaklaştığında ses çıkartırdı. Şimdi bütün gün ve gece ses çıkartıyor. Kuyruğu aşağı yukarı hareket ediyor ve gagası hep açık. İştahı yerinde. Götürdüğüm veteriner petshop hepsi yaşlılıktan olduğunu söylediler pek anladıklarını düşünmüyorum. Kuşum 10 yaşında ama yaşlandı diye kendi haline bırakmak istemiyorum. Ya canı acıyor yada aşırı strese girdi. Geçenlerde bursada küçük bir deprem oldu o gece korkarak bağırdı. Sonrasında bağırması hiç durmadı.
Kuşunuzun videosunu streamble.com üzerinden atabilir misiniz? Bir de beyaz peçete üzerine yaptığı yeni dışkı resmini atabilir misiniz?

Fıstıkboncuk

Yeni Üye
Dışkı resmini ancak yarın atabilirim ama dışkısı normal çok fazla takip ettiğim için biliyorum. Farklı bir durum yok

Fıstıkboncuk

Yeni Üye
Hayır hiçbir yerinde şişlik yok kilosuda 39.5 gram ve 40 gram arasında değişiyor

Fıstıkboncuk

Yeni Üye
Sebze meyve her şeyi yiyor. Yemek yerken ses çıkartmıyor yada kemirme oyuncaklarıyla oynarken. Geceleri sesi artık çok fazla çıkartmaya başladı. Kendiside bence uyuyamıyor. Farklı bir odaya koyuyorum ama bu sadece benim uyumamı sağlıyor. Ona bir çare bulamıyorum

Fıstıkboncuk

Yeni Üye
2 gece öncesi çok rahat sessiz bir şekilde uyudu gün içindede ses çıkartmadı ama sonraki gün bu defada gece uyurken diğer kuşum salıncaktan düştü ona korktu yine bağırmaya başladı şimdi yine devam ediyor

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Okaliptüs yaprağını her gün yemesi için koyuyorsanız vermeyin, haftada bir gün uygun. Genelde kalpte yetmezlik gibi, astım gibi durumlarda böyle sesler olabiliyor

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
2 gece öncesi çok rahat sessiz bir şekilde uyudu gün içindede ses çıkartmadı ama sonraki gün bu defada gece uyurken diğer kuşum salıncaktan düştü ona korktu yine bağırmaya başladı şimdi yine devam ediyor
B vitamini kullandınız mı?

Fıstıkboncuk

Yeni Üye
Okaliptüs yaprağını her gün yemesi için koyuyorsanız vermeyin, haftada bir gün uygun. Genelde kalpte yetmezlik gibi, astım gibi durumlarda böyle sesler olabiliyor
Astım başlangıcı olarak söyledi burada bir petshop avi-ast önerdi. Yaşından dolayı normal olduğunu söyledi

Üst Alt