• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dişi muhabbet kuşum ayakları iyi basmiyor

Nevra

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Dışkı etrafı çok ıslak oluyor. ayaklarını tam basamama kuyruk titreme video yükleyemedim. Solunumda gözle gorebildgm bir sknti göremedim ama tunekten tunege geçmesi için epey dinleniyor. Ptesi yumurtladi. Nispeten daha iyi ama danışmak istedim. Yakın zamanda sulphamezetin kullandım. Dışkı etrafı çok koyu ıslaklık var diye. Biraz değişti
Düzenli yumurtlayan dişi kuşum en son yumurtasını yapmadan tunekte duramaz oldu. Yumurtaları aldim. Uçması iyi. Ama halsiz, çok az yem yiyor. Gagası yukarda tele tutunuyor ara ara Genel durumu yorgun. B vit d vit karışımı vitamin verdim. Kuyruk titriyor. Kanat da bazen titriyor.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Şu anda yumurtası var mı?
Yumurtayı çıkaramıyor olabilir.
Vitamin karışımı derken? İki vitamini mi karıştırdınız? Markası nedir? Yem yemiyorsa kursaktan beslemeniz gerekiyor.

Nevra

Yeni Üye
Şu anda yumurtası var mı?
Yumurtayı çıkaramıyor olabilir.
Vitamin karışımı derken? İki vitamini mi karıştırdınız? Markası nedir? Yem yemiyorsa kursaktan beslemeniz gerekiyor.
Yumurtayı cikarttim ptesi günü zaten son yumurtayı sanırım bir daha yumurta olmadi. Multivamin vermiştim adını unuttum supravit gibi biseydi sanırım iki gündür vermiyorum. Geceleri akıllı yemliğin içinde yatıyor. Orda yem yerken göruyorum ama çok az yiyor. Koyduğum yemler çok yavaş tükeniyor. Dal darı vs. Dışkı yaptigini da görüyorum. O yüzden Kursaktan beslemedim. Eşi de var yaninda. Kuyruğu titriyor kanatları da bazen titriyor. Gagasıyla tele asılması farklı. Yüksek yere tünek koydum. Ama tunekte çok rahat edemiyor galiba. Genelde yatmak istiyor. Ptesi gününe nisbeten daha iyi ama. Vicdanen rahat değilim.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Poposuna bakın, sertlik var mı diye. Belki yumurtayı çıkaramıyordur.

Üst Alt