• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dişi Muhabbet kuşu garip davranışı

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Herkese iyi günler uzun zamandır süren fakat çözümünü bulamadığım sorunu sizlere sormak istedim ,dişi kuşumun birisi her iki günde bir belirli saatlerde böyle yapıyor kanatlarını açarak sanki yeni yumurtlamış gibi davranıyor fakat herhangi bir yumurtlama söz konusu değildir ayrıca oda sıcak veya soğuk da değil bunalıma giremez ,gün içinde neşeli ve hareketlidir kilosu da gayet yerinde hatta biraz fazla bile ,acaba neden kaynaklanıyor olabilir şimdiden teşekkürler Watch unnamed | Streamable

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Herkese iyi günler uzun zamandır süren fakat çözümünü bulamadığım sorunu sizlere sormak istedim ,dişi kuşumun birisi her iki günde bir belirli saatlerde böyle yapıyor kanatlarını açarak sanki yeni yumurtlamış gibi davranıyor fakat herhangi bir yumurtlama söz konusu değildir ayrıca oda sıcak veya soğuk da değil bunalıma giremez ,gün içinde neşeli ve hareketlidir kilosu da gayet yerinde hatta biraz fazla bile ,acaba neden kaynaklanıyor olabilir şimdiden teşekkürler Watch unnamed | Streamable
Merhaba ablacım, iyi günler iyi akşamlar 😊🤲
Kontrol ettin mi popo dolu olabilir, yuvalık tak istersen

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba, ense damlası yaptırdınız mı

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Akciğerlerinde sıkıntı olabilir kafeste de asılı duruyormuş, üretici var mı yakınında ilaç gerekebilir
Hocam onu bu akşam tespit edeceğim özellikle onu izleyeceğim uçmasında sorun var mı yok mu diye az çok hatırladığın kadarıyla biraz diğerlerinden daha az uçuyor ve nefes nefes kalıyor ama onu da 47 gram olmasına bağlıyorum biraz kilolu geceden yaptığı dışkılar sağdaki olan yeniEkli dosyayı görüntüle IMG_20250208_110256.jpg

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Hocam onu bu akşam tespit edeceğim özellikle onu izleyeceğim uçmasında sorun var mı yok mu diye az çok hatırladığın kadarıyla biraz diğerlerinden daha az uçuyor ve nefes nefes kalıyor ama onu da 47 gram olmasına bağlıyorum biraz kilolu geceden yaptığı dışkılar sağdaki olan yeniEkli dosyayı görüntüle 78465
Ablacım hem gebe hem zorluk çekiyor, olabilir, dışkılar gebelik belirtisi, zayıflarsa daha iyi nefes alır, karaciğer yağlanması varsa da zor nefes alır

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Hocam onu bu akşam tespit edeceğim özellikle onu izleyeceğim uçmasında sorun var mı yok mu diye az çok hatırladığın kadarıyla biraz diğerlerinden daha az uçuyor ve nefes nefes kalıyor ama onu da 47 gram olmasına bağlıyorum biraz kilolu geceden yaptığı dışkılar sağdaki olan yeniEkli dosyayı görüntüle 78465
Zeolit tozu varsa elinde kullanabilirsin

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Zeolit tozu varsa elinde kullanabilirsin
Evet mevcut şuan için nasıl kullanmamı önerirsiniz?
Yumurta kontrolü yaptım popo ucunda yumurta yoktu ama sanırım yumurtayı oluşturuyor o yüzden ağrı çekebilir mi ?

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Evet mevcut şuan için nasıl kullanmamı önerirsiniz?
Yumurta kontrolü yaptım popo ucunda yumurta yoktu ama sanırım yumurtayı oluşturuyor o yüzden ağrı çekebilir mi ?
Hayır yumurta ağrı yapmaz, şu olur, kilodan yağ olur ve Rahim yağlanır, folluk yağlanır bu yüzden zor doğum olabilir, günde 1 defa mercimek tanesi kadar ablacım

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Kilodan dolayı, karaciğer büyümüşse yumurta oluşurken oraya baskı yapabilir zeolit tozu iyi gelir demet ablanın dediği gibi 🙏🌸

Üst Alt