bugün erkek kuşuma eş aldım eve geldiğim de dişi çok büyük dışkı bıraktı kendi kuşuma göre çok büyüktü fotoğrafta yine küçük duruyor biraz. Ve suluydu nedeni nedir bunun?
Ekli dosyayı görüntüle 48601bugün erkek kuşuma eş aldım eve geldiğim de dişi çok büyük dışkı bıraktı kendi kuşuma göre çok büyüktü fotoğrafta yine küçük duruyor biraz. Ve suluydu nedeni nedir bunun?
kafesin dibine koyduğumu kemiriyolar diye bu sabah çıkarmıştım kafeste iki kuş var ama dışkılar bunlar anormal yok gibi dişi kuşu bugün aldım dışkılarda her zamanki erkeğimin yaptıklarıyla aynı sadece sabah ilk getirdiğimde çok büyük bi dışkı yapmıştı onun resmi bundan bi önce açtığım konuda var. Göğsü evet şiş ama kilolu diye sanırım. Göğsündeki tüyleri üflediğimde veya açtığımda direk derisini görebiliyorum ve dokunduğumda boştı yani içi balona dokunmuş gibi bi hissiyayı var nası anlatıcam bilmiyorum. Ve dediğim gibi kuş uçamıyor kanadı arada düzeliyo sonra geri düşüyor
Ekli dosyayı görüntüle 48614kafesin dibine koyduğumu kemiriyolar diye bu sabah çıkarmıştım kafeste iki kuş var ama dışkılar bunlar anormal yok gibi dişi kuşu bugün aldım dışkılarda her zamanki erkeğimin yaptıklarıyla aynı sadece sabah ilk getirdiğimde çok büyük bi dışkı yapmıştı onun resmi bundan bi önce açtığım konuda var. Göğsü evet şiş ama kilolu diye sanırım. Göğsündeki tüyleri üflediğimde veya açtığımda direk derisini görebiliyorum ve dokunduğumda boştı yani içi balona dokunmuş gibi bi hissiyayı var nası anlatıcam bilmiyorum. Ve dediğim gibi kuş uçamıyor kanadı arada düzeliyo sonra geri düşüyor