Yeni misafirimiz geldi birkaç gün bizde kalacak Bir önceki misafirliğinde bize cinsiyetini erkek demişlerdi ama o zaman yavruydu çok sorgulamadım. Hala yavru mu bilmiyorum ama bana cere rengi açık olduğu için dişi gibi geldi buraya sormak istediiimmm
Yeni misafirimiz geldi birkaç gün bizde kalacak Bir önceki misafirliğinde bize cinsiyetini erkek demişlerdi ama o zaman yavruydu çok sorgulamadım. Hala yavru mu bilmiyorum ama bana cere rengi açık olduğu için dişi gibi geldi buraya sormak istediiimmm Ekli dosyayı görüntüle 100964
Ayyy gerçekten mi ya erkek diye satın aldılar diye biliyorum verirken söyleyelim bari. Bizdeki beyefendinin hiç umrunda olmadı ben de erkek diye düşünmüştüm teşekkür ederim
Ayyy gerçekten mi ya erkek diye satın aldılar diye biliyorum verirken söyleyelim bari. Bizdeki beyefendinin hiç umrunda olmadı ben de erkek diye düşünmüştüm teşekkür ederim
3 4 defa gördüm forumda. Erkek kuş ama kızgınlığa girmiş gibi ceresi kahverengileşmiş. Yani hormonal bozukluğu var. Belki sizde de vardır diye önceki fotoğraflarını istemiştim ama yoksa buraya atacağım fotoğraflardan hangisine benzediğini söylemenizi rica ediyorum.
3 4 defa gördüm forumda. Erkek kuş ama kızgınlığa girmiş gibi ceresi kahverengileşmiş. Yani hormonal bozukluğu var. Belki sizde de vardır diye önceki fotoğraflarını istemiştim ama yoksa buraya atacağım fotoğraflardan hangisine benzediğini söylemenizi rica ediyorum. Ekli dosyayı görüntüle 100965Ekli dosyayı görüntüle 100966
Şuanki hali değil eski hali için sormuştum kusura bakmayın ben eksik yazmışım Ve tekrardan kusura bakmayın yeni gelmiş eski hali de yok elinizde. Yani hasta değilse kuş normal dişi olarak yorumlayayım Demet Hanım gibi.
Hiçççç elletmiyor zaten benim de ellemek gibi bir niyetim olmadı çünkü çok ürkek. Daha biraz önce alıştı gibi oldu ben konuşunca yakınıma geldi şapşik teşekkür ederim ilginizeee