• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cinsiyetini Sor! Dişi mi yoksa erkek mi??

zehraab

Aktif Üye
Yeni misafirimiz geldi birkaç gün bizde kalacak ☺ Bir önceki misafirliğinde bize cinsiyetini erkek demişlerdi ama o zaman yavruydu çok sorgulamadım. Hala yavru mu bilmiyorum ama bana cere rengi açık olduğu için dişi gibi geldi buraya sormak istediiimmm 😁❤❤IMG_2658.jpeg

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

Hamdi

Tutkulu
Yardımsever üye
Ayyy gerçekten mi ya 😁😁 erkek diye satın aldılar diye biliyorum verirken söyleyelim bari. Bizdeki beyefendinin hiç umrunda olmadı ben de erkek diye düşünmüştüm 😂 teşekkür ederim 💐❤❤
Önceki fotoğrafları var mı eski fotoğrafları onları da atar mısınız ?

Hamdi

Tutkulu
Yardımsever üye
Yok maalesef buraya atmak için ilk defa çektim fotoğrafını 🥺
3 4 defa gördüm forumda. Erkek kuş ama kızgınlığa girmiş gibi ceresi kahverengileşmiş. Yani hormonal bozukluğu var. Belki sizde de vardır diye önceki fotoğraflarını istemiştim ama yoksa buraya atacağım fotoğraflardan hangisine benzediğini söylemenizi rica ediyorum.
görsel_2026-01-23_223148715.png 1769196820900.png

zehraab

Aktif Üye
3 4 defa gördüm forumda. Erkek kuş ama kızgınlığa girmiş gibi ceresi kahverengileşmiş. Yani hormonal bozukluğu var. Belki sizde de vardır diye önceki fotoğraflarını istemiştim ama yoksa buraya atacağım fotoğraflardan hangisine benzediğini söylemenizi rica ediyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 100965 Ekli dosyayı görüntüle 100966
Bence ikisi de değil bizdekinin ceresi daha pembemsi açık renkli yakınlaştırıp yeni fotoğraf çekmeye çalıştımIMG_2660.jpegIMG_2661.jpeg

Hamdi

Tutkulu
Yardımsever üye
Şuanki hali değil eski hali için sormuştum kusura bakmayın ben eksik yazmışım :) Ve tekrardan kusura bakmayın yeni gelmiş eski hali de yok elinizde. Yani hasta değilse kuş normal dişi olarak yorumlayayım Demet Hanım gibi.

zehraab

Aktif Üye
Şuanki hali değil eski hali için sormuştum kusura bakmayın ben eksik yazmışım :) Ve tekrardan kusura bakmayın yeni gelmiş eski hali de yok elinizde.
Estağfirullah önemli değil ama hatırlamıyorum geçtiğimiz temmuz ayında misafir olarak gelmişti çok da dikkat etmedim açıkçası :(

Hamdi

Tutkulu
Yardımsever üye
Estağfirullah önemli değil ama hatırlamıyorum geçtiğimiz temmuz ayında misafir olarak gelmişti çok da dikkat etmedim açıkçası :(
O zaman yapacak pek bir şey yok. Olabildiğince sırtına dokunmayın özellikle bu döneminde. Yumurtayı tetikler. Boş yumurta yapmasına gerek yok.

zehraab

Aktif Üye
O zaman yapacak pek bir şey yok. Olabildiğince sırtına dokunmayın özellikle bu döneminde. Yumurtayı tetikler. Boş yumurta yapmasına gerek yok.
Hiçççç elletmiyor zaten benim de ellemek gibi bir niyetim olmadı çünkü çok ürkek. Daha biraz önce alıştı gibi oldu ben konuşunca yakınıma geldi şapşik 😁 teşekkür ederim ilginizeee 🙏🏻

Üst Alt