• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dışı kuşumun poposunda şişlik var neden

Furkan82828282

Paylaşımcı
Dışı kuşum kuluckadaydi bugün ilk Yavru çıktı kursak kontrolü için dişiyi çıkardım dişinin poposunda şişlik vardı dışkı biriktirdiği için mi yulaf veriyorum son 1 haftadır günde 1 tatlı kaşığı kadar enerji kazansın diye ondan yaglandimj bir hastalık mıdır lütfen yardımcı olun.

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşunuzun poposunu tünekte çekebilir misiniz? Yumurta olabilir

Begcennetpapaganı

Paylaşımcı
Diyette ne vereceğim
Eğer lipom teşhisi konulursa zeolit de kullanabilirsiniz hiç bir zararı yok sağlıklı kuşa da yediriliyor ben iki kuşumda da kullanıyorum ne olur ne olmaz diye illa ki bir sorun oluşmasını beklemiyorum ve benimkinin lipomunda azalmada fark yarattı tabiki bu bi teşhis değil eğer öyle deniliyorsa deneyebilirsiniz ben 2-3 aydır kuşlarıma her gün elma üzerine mercimek tanesi kadar serpip bir iki ısırık aldırıyorum kuşun her gün tam elma dilimi yemesi zararlı olacağı için, mamaist whatsap kısmından ulaşınca Şehmus bey yardımcı olmuştu zeolit konusunda. Kuşun hareket etmesini teşvik edin sebze yedirin sadece yem yemesin bu ölümcül bir şey değil eğer erken müdahale edip kuşun diyetini değiştirirseniz 🙏 geçmiş olsun umarım çabucak eski haline döner

Üst Alt