• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dişi kuşumun ötüşü

Emine Ş.

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Arkadaşlar merhaba geçenlerde bir kuşumun garip örtüsünü fark ettim ama hangisi olduğunu bilmiyordum bugün dişi kuşun olduğunu fark ettim. İlk defa bir kuşun bu şekilde örtüsünü fark ediyorum hasta falan mı? Islık çalıyor gibi garip bir ötüşü var. Bana geldiğinden beri çok öten bir kuş değil ama bu ötüşü ilk kez fark ediyorum

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Beslenirken o sesi çıkaran oluyor 😊 şunun gibi düşünün bizler birşeyi yerken mis mis deriz ıhmm deriz kuşların çıkardığı lezzetli sesi o dur 😂

Emine Ş.

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Beslenirken o sesi çıkaran oluyor 😊 şunun gibi düşünün bizler birşeyi yerken mis mis deriz ıhmm deriz kuşların çıkardığı lezzetli sesi o dur 😂
Abi tekrar rahatsız ediyorum ama bir şey soracağım. Bizim yuvalık küçüktü ya 5 yumurtadan 4 u doluydu ve hepsi çıktı ben de az önce yuvaligi değiştirdim. Anne 10 dk şaşırdı ama yuvaliga girdi yavruları besliyor bundan sonra da bir sorun olur mu?

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Abi tekrar rahatsız ediyorum ama bir şey soracağım. Bizim yuvalık küçüktü ya 5 yumurtadan 4 u doluydu ve hepsi çıktı ben de az önce yuvaligi değiştirdim. Anne 10 dk şaşırdı ama yuvaliga girdi yavruları besliyor bundan sonra da bir sorun olur mu?
Bir sıkıntı olmaz yuvalığa girip besliyorsa 👍