• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuluçka Dönemi Dişi kuşumun cere rengi

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Maşallah çok güzel kızgınlıkta prenses 🥰 kızgınlık döneminde çere rengi kahverengi olur normal bir durum. Kokusuz vazelin sürebilirsiniz gece

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Maşallah çok güzel kızgınlıkta prenses 🥰 kızgınlık döneminde çere rengi kahverengi olur normal bir durum. Kokusuz vazelin sürebilirsiniz gece
Merhaba Ablacığım 🥰 Vazelini Yerse Sıkıntı Olur. Crystalin En İyisidir Bu durumlarda. Benim Oğlum Yıllar Önce Yediği İçin Vazelinden Çok Hastalandı. Crystalin Hayvanlar İçin Üretilmiştir. Antibakteriyeldir 🌸🌹

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Merhaba Ablacığım 🥰 Vazelini Yerse Sıkıntı Olur. Crystalin En İyisidir Bu durumlarda. Benim Oğlum Yıllar Önce Yediği İçin Vazelinden Çok Hastalandı. Crystalin Hayvanlar İçin Üretilmiştir. Antibakteriyeldir 🌸🌹
Teşekkür ederim abla💐 normalde gece uyumadan hemen önce sürer ışığı kapatırdım ama bende dikkatli olurum artık öğrendiğim iyi oldu. Dr animal spreyde aydı görevi görürmü sence abla

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Teşekkür ederim abla💐 normalde gece uyumadan hemen önce sürer ışığı kapatırdım ama bende dikkatli olurum artık öğrendiğim iyi oldu. Dr animal spreyde aydı görevi görürmü sence abla
Gece Gündüz Farketmiyor Canim. Elbet Tuylerine Bulasiyor ve İç Organlara Ulaşıyor. İçerik Olarak aynıdır Canim ama Crystalin Bir Tik Daha İyidir 😇🥰

ckdbusra

Aktif Üye
Önerileriniz için teşekkür ederim peki bu süreçte ne yapmalıyım sabahtan akşama kadar kafesi açık duruyor kapalı tutmak mantıklımı

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Önerileriniz için teşekkür ederim peki bu süreçte ne yapmalıyım sabahtan akşama kadar kafesi açık duruyor kapalı tutmak mantıklımı
Çiftleşme Olduysa Çok Sik Dışarı çıkmasın. Ama Eğer Olmadıysa Düzeni Günlük devam etsin 🌹

ckdbusra

Aktif Üye
Bir sorum daha olacak eşi bu sizce çiftleşirlermi birbirlerine yem kustuklarını görüyorum erkek dişinin kafasını kaşıyor tüylerini temizliyor
1000175557.jpg

ckdbusra

Aktif Üye
Dişi yuvalığın içine girip çıkıyor ama çiftleşme görmedim daha ve dişi kanatları düşük duruyor

Üst Alt