• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dişi kuşum yuvasını kemiriyor(acemiyim)

zelihaaleksandr

Paylaşımcı
Merhabalar muhabbet kuşuma dişi kuşu sahiplendim 4 gün oluyor kur yapıyorlar ağız ağızalar hep dün yuvalık taktım dişi içine girmedi hiç ama kapısını kemiriyor bu normal mi bide önerileriniz nedir bu aşamada tecrübesiz ve ilk deneyimim olacak inşallah ❤ 🥰

Mert G.

Eski Forumcu
Merhabalar muhabbet kuşuma dişi kuşu sahiplendim 4 gün oluyor kur yapıyorlar ağız ağızalar hep dün yuvalık taktım dişi içine girmedi hiç ama kapısını kemiriyor bu normal mi bide önerileriniz nedir bu a
şamada tecrübesiz ve ilk deneyimim olacak inşallah ❤ 🥰
Normaldi r yuva hazırlığı yapıyor onlara bu salatayı yapabilirsiniz ve rutın olarak bunları kullanabilirsiniz daha sağlıklı olurlar
Takip Edelim - Kuşlarımız için Rutin Vitamin Kullanımı Nasıl Olmalıdır ? rutin olarak kullanmanız gereken vitaminler
Buda salata tarifi

zelihaaleksandr

Paylaşımcı
Normaldi r yuva hazırlığı yapıyor onlara bu salatayı yapabilirsiniz ve rutın olarak bunları kullanabilirsiniz daha sağlıklı olurlar
Takip Edelim - Kuşlarımız için Rutin Vitamin Kullanımı Nasıl Olmalıdır ? rutin olarak kullanmanız gereken vitaminler
Buda salata tarifi
Çok teşekkür ederim sağolun ☺ yumurta maması burdan bir arkadaşımız söyledi haftada 1 kere yumurta haşlama havuç rendele demişti dün yaptım çok güzel yediler sabah sadece havuç rendelemistim ama şimdi bu bilgi ile yeni mamalar yapicam ☺ birde kafes başka odada mi olmalı yanımız da mi

Mert G.

Eski Forumcu
Çok teşekkür ederim sağolun ☺ yumurta maması burdan bir arkadaşımız söyledi haftada 1 kere yumurta haşlama havuç rendele demişti dün yaptım çok güzel yediler sabah sadece havuç rendelemistim ama şimdi bu bilgi ile yeni mamalar yapicam ☺ birde kafes başka odada mi olmalı yanımız da mi
Ya çok aktif olmayan yerde çok rahatsız edilmezse ler bir sorun olmaz ve yumurta olduktan sonra havuç vermeyin

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhabalar muhabbet kuşuma dişi kuşu sahiplendim 4 gün oluyor kur yapıyorlar ağız ağızalar hep dün yuvalık taktım dişi içine girmedi hiç ama kapısını kemiriyor bu normal mi bide önerileriniz nedir bu aşamada tecrübesiz ve ilk deneyimim olacak inşallah ❤ 🥰
Gayet normal ☺

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Haftada bir kez çiftleşme başlayana kadar yumurta maması ve havuç verin 🙏☺