• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dişi kuşum uçamıyor

meishi

Yeni Üye
yaklasik 1 ay once zaten ayni konuyu acmistim, takviye vb önerilenleri yaptim. disi kuş tüyde de değil, yumurtlamiyor da, kanadina darbe almadi ama hala uçamıyor. Hasta gözükmüyor yerdeyken koşa koşa geziyor. kilolu da degil (tam gramıni bilmiyorum). 4 tane yavrusu var. Jumbo diye uçamadigini söyleyenler var(ilk geldiginde ucuyordu) iri biraz. mama veriyorum, sebze, tohum, gaga tasi, kalamar kemigi, kus kumu, gervit w, bt amin, entrobac,,, neden uçamiyor bu kus 😭😭

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
yaklasik 1 ay once zaten ayni konuyu acmistim, takviye vb önerilenleri yaptim. disi kuş tüyde de değil, yumurtlamiyor da, kanadina darbe almadi ama hala uçamıyor. Hasta gözükmüyor yerdeyken koşa koşa geziyor. kilolu da degil (tam gramıni bilmiyorum). 4 tane yavrusu var. Jumbo diye uçamadigini söyleyenler var(ilk geldiginde ucuyordu) iri biraz. mama veriyorum, sebze, tohum, gaga tasi, kalamar kemigi, kus kumu, gervit w, bt amin, entrobac,,, neden uçamiyor bu kus 😭😭
Jumbolar biraz daha ağır kanlıdır, yavrusu varsa ve kuluçkadan yeni çıktıysa halsiz olabilir

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Aslında gramına bakmak lazım hiç ölçtünüz mü

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
hep böyle, bu aralar agzi hafif hafif nefes aliyomus acilip kapaniyo.
O zaman solunum problemi var tabi bu karaciğer büyümesine bağlı olabilir o nedenle mutlaka kanatlı uzmanı görsün ve mutlaka röntgen isteyin 🙏

meishi

Yeni Üye
Solunumda veya iç organda problem var konumunuz İstanbul gözüküyor kağıthanede vetfrom alternatif tıp merkezi Gözde hanım var oraya götürün derim 🙏
anadolu yakasinda oturuyorum kagithane uzak kaliyor. bi şekilde götururum veterinere. sagolun ilgilendiginiz icin🙏