Merhaba dişi kusumun çeresi hafifden yeşil ve kahverengi oldu erkek kuşum onun ağzına yem kusuyor ve birkaçdefada ayak attı dişi kuşum yuvaligada giriyor kızginliga girmişmi ve nezaman yumurtlarlar erkek kuşum ustune çıkmaya çalsiyor ve video paylaşmaya çalisiyorum olmuyor nasıl paylasicam
Merhaba dişi kusumun çeresi hafifden yeşil ve kahverengi oldu erkek kuşum onun ağzına yem kusuyor ve birkaçdefada ayak attı dişi kuşum yuvaligada giriyor kızginliga girmişmi ve nezaman yumurtlarlar erkek kuşum ustune çıkmaya çalsiyor ve video paylaşmaya çalisiyorum olmuyor nasıl paylasicamEkli dosyayı görüntüle 77101
Merhaba dişi kusumun çeresi hafifden yeşil ve kahverengi oldu erkek kuşum onun ağzına yem kusuyor ve birkaçdefada ayak attı dişi kuşum yuvaligada giriyor kızginliga girmişmi ve nezaman yumurtlarlar erkek kuşum ustune çıkmaya çalsiyor ve video paylaşmaya çalisiyorum olmuyor nasıl paylasicamEkli dosyayı görüntüle 77101
Bazı türlerde cere rengi değişimi çok az olur, örneğin Jumbo, show bunlarda hafif renk kırılır, bu fıstık çok sakallı beneğe sahip Jumbo kırması olabilir, kızgın bir dişi maşallah SüphanAllah