• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Dişi kuşum kızgınlika girmismi

usame gorunen

Yeni Üye
Merhaba dişi kusumun çeresi hafifden yeşil ve kahverengi oldu erkek kuşum onun ağzına yem kusuyor ve birkaçdefada ayak attı dişi kuşum yuvaligada giriyor kızginliga girmişmi ve nezaman yumurtlarlar erkek kuşum ustune çıkmaya çalsiyor ve video paylaşmaya çalisiyorum olmuyor nasıl paylasicam17378100370346609160725231650135.jpg

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba dişi kusumun çeresi hafifden yeşil ve kahverengi oldu erkek kuşum onun ağzına yem kusuyor ve birkaçdefada ayak attı dişi kuşum yuvaligada giriyor kızginliga girmişmi ve nezaman yumurtlarlar erkek kuşum ustune çıkmaya çalsiyor ve video paylaşmaya çalisiyorum olmuyor nasıl paylasicamEkli dosyayı görüntüle 77101
Streamble.com üzerinden atabilirsiniz maşallah çok güzeller 🐤 Dişi de kızgınlığa girmeye başlamış 😊

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba dişi kusumun çeresi hafifden yeşil ve kahverengi oldu erkek kuşum onun ağzına yem kusuyor ve birkaçdefada ayak attı dişi kuşum yuvaligada giriyor kızginliga girmişmi ve nezaman yumurtlarlar erkek kuşum ustune çıkmaya çalsiyor ve video paylaşmaya çalisiyorum olmuyor nasıl paylasicamEkli dosyayı görüntüle 77101
Bazı türlerde cere rengi değişimi çok az olur, örneğin Jumbo, show bunlarda hafif renk kırılır, bu fıstık çok sakallı beneğe sahip Jumbo kırması olabilir, kızgın bir dişi maşallah SüphanAllah 😊🤲