• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Veteriner! Dişi kuşum hasta tabanda durmaya başladı

erenn

Paylaşımcı
Merhaba yeni konu açmak doğru olur gibi geldi. Dişi kuşum artık tabanda durmaya başladı suyuna Entrobac koydum ama çıkıp içer mi? Yem çok yemiyor sürekli kabarık dışkı resminide yapınca atacağım ama tarif etmek gerekirse cıvık ve iz bırakıyor yeşil yeşil. Hasta diye eşinin yanından alıp küçük kafese koydum. Yere de yem döktüm biraz belki yer diyeEkli dosyayı görüntüle 50513

erenn

Paylaşımcı

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Yemi değiştir daha güzel karışık yem al ve o kuşu kursaktan mutlaka besle hatta imkanın varsa bir an önce kanatlı uzmanına götürün

Bahar Y.

Müdavim
Merhaba yeni konu açmak doğru olur gibi geldi. Dişi kuşum artık tabanda durmaya başladı suyuna Entrobac koydum ama çıkıp içer mi? Yem çok yemiyor sürekli kabarık dışkı resminide yapınca atacağım ama tarif etmek gerekirse cıvık ve iz bırakıyor yeşil yeşil. Hasta diye eşinin yanından alıp küçük kafese koydum. Yere de yem döktüm biraz belki yer diyeEkli dosyayı görüntüle 50513
Yemi az yiyorsa elle besleme şart, yem markanız nedir çok yetersiz geldi gözüme. Ne zamandır hasta? Dışkı fotoğrafı bekliyoruz 👍🏻

erenn

Paylaşımcı
Yemi değiştir daha güzel karışık yem al ve o kuşu kursaktan mutlaka besle hatta imkanın varsa bir an önce kanatlı uzmanına götürün
Kursaktan besle mi çok zor ya kanatlı uzmanıda yani off burda yokki sanırım. Yem markasını hatırlamıyorum attım paketi. Yemliği elimle önüne götürünce biraz biraz yiyor öyle yapsam

erenn

Paylaşımcı
Kursaktan besle mi çok zor ya kanatlı uzmanıda yani off burda yokki sanırım. Yem markasını hatırlamıyorum attım paketi. Yemliği elimle önüne götürünce biraz biraz yiyor öyle yapsam
Ha bu arada dal darıyı yiyo daha kolay diye sanırım

erenn

Paylaşımcı
Dal darıdan baya yiyo normal yem yemiyor. Hatta bitirmek üzere darının hepsini
Su içmediği için küçük bir şırınga ile ağzına probiyotikli sudan bi kaç damla damlattım. Ne kadar sürede bir yapmalıyım bunu

Doğacı

Eski Forumcu

erenn

Paylaşımcı

Doğacı

Eski Forumcu
İnternetten araştırdım,İskenderun-Hatay'da olan Lady pet kliniği çıktı karşıma, kanatlılarla ilgili deneyimli olduğu yazıyor veteriner hekimin. Buraya gidip deneyimleyen varsa buraya yazsın arkadaşlar

erenn

Paylaşımcı
İnternetten araştırdım,İskenderun-Hatay'da olan Lady pet kliniği çıktı karşıma, kanatlılarla ilgili deneyimli olduğu yazıyor veteriner hekimin. Buraya gidip deneyimleyen varsa buraya yazsın arkadaşlar
Kendim ne yapabilirim. Dal darı koyuyorum onu yiyor onda sıkıntı yok. Suyuda ben damlattım ağzına ama oda içer gibi kendisi.

TAHA

Aktif Üye
Kendim ne yapabilirim. Dal darı koyuyorum onu yiyor onda sıkıntı yok. Suyuda ben damlattım ağzına ama oda içer gibi kendisi.
Alfa Vet Veterinere gidin evde yapabileceğinız pek bısı yok

kuşu ac bırakmayın

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Kafes tabanina inen kuş endiselendirir her zaman. Soylenenleri mutlaka dikkate alın kursaktan besleme şart. Aç kalmasın bağışıklığı gunden gune düşmesin. Kanatli uzmanı ya da kanatlidan anlayan bir veterinere mutlaka götürün. Gelismelerden haberdar edin. Gecmis olsun.

erenn

Paylaşımcı
Güncel
Merhaba 5 gün önce petshopa gittik babamın arkadaşıydı kendisi ve bize dediğiniz gibi güzel bir yem ve aspurda versi karıştır öyle ver dedi kuşlara. Bide bu kızım için Coli-mix drop ilacını verdi. O gün ilacı verdik kuşa ama yine forumdan birisi ile başka bir platformdan konuşuyoruz mod adayı kendisi o dediki bu ilaç e koli ilacı kuşta e koli yok bi ilaco verirsen hayvanın direnci daha çok düşer.

Kuşum çok zayıfladı zaten sadece dal darısını yiyor normal yem yemiyor ve GENELDE tabanda duruyor kabarık. 3 gün üst üste probiyotik vermemi söyledi yaptım fakat kuşta herhangi bir değişme yok dışkıda falanda. Bu kuş gerçekten e koli olabilir mi atacağım dışkıyı şimdi.

•Zayıflık
•İştahsızlık(sadece dal darıya ilgi gösteriyor)
•Su içtiğine pek denk gelmiyorum ama günde en az 1 kere içtiğini biliyorum denk geldiğim en azından.
•HalsizlikEkli dosyayı görüntüle 50701
kağıdı yeni değiştirmiştim şimdilik bu var

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşunuz aç. Besleme maması ve aparatı alıp kursaktan beslemeniz lazım. Ve bence kanatlı uzman görüp dışkı tahlili olmalı.