• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dişi kuşum erkek kuşu dövüyor

kinem

Yeni Üye
Aslında iki kuşum da anlaşıyor ama kuluçka döneminden sonra dişi kuşum erkek kuşumu dövüyor kafeslerini mı ayırmam lazım ne yapayım bilmiyorum birde dişi kuşum fazla hareketli yerinde durmuyor neredeyse

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Aslında iki kuşum da anlaşıyor ama kuluçka döneminden sonra dişi kuşum erkek kuşumu dövüyor kafeslerini mı ayırmam lazım ne yapayım bilmiyorum birde dişi kuşum fazla hareketli yerinde durmuyor neredeyse
Merhaba, yumurta veya bebek var mı?
Erkek çifleşmek isteyince dişi yavru olduğu için hırçınlaşır, yavru varsa ayırın babayı, anne bakar

kinem

Yeni Üye
Merhaba, yumurta veya bebek var mı?
Erkek çifleşmek isteyince dişi yavru olduğu için hırçınlaşır, yavru varsa ayırın babayı, anne bakar
Yumurta var ama artık oturmuyor bile üstüne dişiyi 5 dk kadar ayırdık ama sitrese girdi çıkmak için kafes telini zorladı şimdi yine aynı yere koyduk

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
4-5 gün oldu sadece yuvaya uyumak için giriyor o kadar sonra yine çıkıyor ve erkeği vuruyor dışarı bırakınca içeri hiç gitmiyor sadece uyumak için işte veya aciktiginda
Yumurtalar soğumuş alın onları, yuvalığı çıkarın, dinlensin,kalamar kemiği ve gaga taşı mutlaka verin kafeste olsun

kinem

Yeni Üye
Yumurtalar soğumuş alın onları, yuvalığı çıkarın, dinlensin,kalamar kemiği ve gaga taşı mutlaka verin kafeste olsun
Kalamar kemiği gaga taşı her şeyi var ama hiç yemiyor aldığım gibi duruyor orada birde ilk defa iki yumurtasını yedi napamam lazım bilmiyorum o konuda da

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Kalamar kemiği gaga taşı her şeyi var ama hiç yemiyor aldığım gibi duruyor orada birde ilk defa iki yumurtasını yedi napamam lazım bilmiyorum o konuda da
Calsiyum eksikliği, mineral eksikliği yedirir, siz dinlendirin, huy da edinebilir, boşsa da yiyebilir, çok neden var, kuluçkaya yatmasın bir süre en az 1 ay

kinem

Yeni Üye
Rica ederim
Bugün alın uyusunlar yarına sakin olur😊
Tekrar merhaba ben yuvayı aldım ama halla kavgaları devam ediyor dişi kuş erkek kuşun yemek yemesine bile izin vermiyor dişi kuşu ayrı kafese koydum ama bu sefer de çıkmak için çok uğraşıyor strese girip ölmesinden korkuyorum napabilirim başka

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Tekrar merhaba ben yuvayı aldım ama halla kavgaları devam ediyor dişi kuş erkek kuşun yemek yemesine bile izin vermiyor dişi kuşu ayrı kafese koydum ama bu sefer de çıkmak için çok uğraşıyor strese girip ölmesinden korkuyorum napabilirim başka
Erkeği ayırın görmesin, baskın dişiniz, suyuna btAmin forte takviyesi yapın sakinleştirir👍

Üst Alt