• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

dişi kuşum çiftleşmiyor

mabişkuş

Yeni Üye
iki tane kızgınlıkta muhabbet kuşum var dişi kuş benim saçıma, erkek kuş da peçeteye sürtünüp duruyor araları çok iyi dişi sürekli erkeğin tüylerini temizliyor erkek sürekli dişiye yem kusuyor dişide yem dökme kafesi eşeleme gibi hareketler vardı yuvalık istediğine kanaat getirip yuvalık taktım tünek sayısını azalttım sessiz bir odada beraberler kafesleri hep açık ben yanlarında değilsem çıkmıyorlar ama geri giriyorlar hemen ikisinin de çiftleşme isteği var birbirlerine ilgisi de var ama neden çiftleşmiyorlar yardımcı olabilir misiniz bir de ceresi olması gerekenden kalın sanırım yapabileceğim bir şey var mı sıkıntı olur mu hayvan için

Ekli dosyalar

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba durumu anlamak için video ekler misiniz streamable com dan yükleyip linkini buraya ekleyin bakalım 👍 kuşların ve kafesin konumunu görelim birde Yuvalığın içini yardımcı olalım

mabişkuş

Yeni Üye
merhaba kafesin konumu ve görüntüsü bu şekilde yuvalık kafesi sola yatırdığı için masamın üzerine koydum ben odamda çok durmuyorum sessiz yani video olarak kuşun detaylı videosunu mu istediniz anlamadım

Ekli dosyalar

Üst Alt