GülbeyazMaviş
Aktif Üye
Erkek kuşum Maviş dişi kuş aldık albino muhabbet kuşu hiç rahat bırakmazdı ve sonunda vefat etti hastalık sebebi ama stres yapıyordu dişinin surekli gagalamasından kaçınca da tüyleri dişinin agzïnda Kalıyordu bu sürekliydi ve ben yanındaydım en az 12 saat ciddi bir şey olmasına izin vermiyordum eski kafes salma çift hane kafes ti ve ayırıyordum mecbur tekrar birleştirmek zorunda kalıyordum çünkü dişi sürekli erkeğin yanına gitmek istiyordu erkek vefat etti kafeste sirkeli su sabunla yıkadığım için boyası soyuldu pas tuttu gidip sattım yeni kafes aldım bu kafes te ayırma bölgesi yok ama büyük ve uzun kafes sorun şu yeni erkek aldık kavga etmesin iyi geçinsinler diye beyaz albino yada kırma albino bu yeni erkeğe de aynı larını yapmaya başladı çok sakin bir kuş ve sanki hastalığıda var yeni kuş eski kuş gibi Gülbeyaz ve büyük kafesi ortamı sevdi ama dişi sürekli gagalama peşinde aslında yumurtlamak istiyor yavru muhabbet kuşlarını görünce dayanamıyor dili ile yoklayıp yüzü gülüyor bu yeni aldığımız erkek 3 gündür bizimle bugün kafesleri birleştirmek zorunda kaldım çünkü eski kafes minik bugün 4 kere tunekten düşütü bende dişi albino buyuk kafese almak zorunda kaldım dişi kuş rahat birakmıyor sürekli gagalıyor bunun çözümü nedir