• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dişi kuş ne zaman yumurta yapar?

Kubos2247

Paylaşımcı
Çiftlesmeyen dişi kuş yumurta yapmaya kaç aylıkken başlar benim kuşum yaklaşık 6.7 aylık dişi hiç boş yumurta yapmadı ama gagası da koyu kahverengi oluyor sürekli sonra düzeliyor krem renk oluyor. Yumurta yapar mı boş

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kuşa göre değişir her kuş kızgınlık yumurtası yapacak diye bir durum yok. Güzel bir bakım ile bu durumu normal şekilde atlatır.

Bahar Y.

Müdavim
Kuşum neredeyse 1 buçuk yaşına geldi hala kızgınlık yumurtası yapmadı mesela

Kubos2247

Paylaşımcı
Kuşa göre değişir her kuş kızgınlık yumurtası yapacak diye bir durum yok. Güzel bir bakım ile bu durumu normal şekilde atlatır.
Kuşuma çok güzel bakıyorum söylemesi ayıp ek gıda takviye versela Laga yemleri kalamar kemik yumrta maması minareli blok kum düzenli banyo kuşum umarım yumurta yapmaz 😇

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Benim kuşum 10 aylıkken yaptı. Kuşa göre değişebilir

Meraklı kus

Aktif Üye
Çiftlesmeyen dişi kuş yumurta yapmaya kaç aylıkken başlar benim kuşum yaklaşık 6.7 aylık dişi hiç boş yumurta yapmadı ama gagası da koyu kahverengi oluyor sürekli sonra düzeliyor krem renk oluyor. Yumurta yapar mı boş
Benim kuşum 7-8 aylıkken kahverengiye döndü ceresi hiç kızgınlık yumurtası yapmadı.ama şuan yavrusu var:)

Üst Alt