• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kızgınlık dönemi Dişi kuş kızgınlaşmıyo

yaso

Yeni Üye
Merhaba erkek kuşum kızgınlaşınca yanına dişi aldım 2 aydır beraberler eş tuttular ama dişi kuş kızgın değil gördüğüme göre erkek kuş koyu mavi gagası ayak atınca falan dişi uzaklaşıyo yuvaya kaçıyor acaba ne yapabilirim dişi için

Hamdi

Müdavim
Yardımsever üye
Merhaba erkek kuşum kızgınlaşınca yanına dişi aldım 2 aydır beraberler eş tuttular ama dişi kuş kızgın değil gördüğüme göre erkek kuş koyu mavi gagası ayak atınca falan dişi uzaklaşıyo yuvaya kaçıyor acaba ne yapabilirim dişi için
Fotoğraf atarsanız daha iyi olur

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Havuç,nijer, tarçın ve E-50 e vitamini takviyeside verebilirsiniz. Ortalama kuşlar kaç aylık yada yaşında.

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba. Kuşlarin doğası Farklıdır. Bence Ekstra Birsey Yapmayın. Ben Size Örnek vereyim. Benim Oğlum ortalama 6 Aylıkken çiftleşmek Istedi. Kızım Çiftleşmek istemedi. Ben Kendilerini hazır Hissettiğinde Ciftlessinler Sağlıklı Olsunlar Dedim. Benim İçin Önemli Değildi. 7. Yaşının İçinde Eş Oldular. Bence Herhangi Bir müdahalede Bulunmayın. Onların doğasını Ben Bozmamaniz Gerektiğini Düşünüyorum.

Üst Alt