9 aylık dişi muhabbet kuşum 50 hatta 51 olmuş kilosu. Diğer dişi 44, erkek muhabbet 40. Papağanımın 84.
Kiloları normal midir.
Cinse bağlı mıdır kilo yoksa dişi kızgın olacak ondan mı.
Bu duruşu normal midir ?
Önceden yuvalık taktım korkmuştu şimdi taktım yuvalık içine baktı durdu kemiriyor gibi yapıyodu
Birde aldığım yuvalık kenarlarında delik yok. Hava için mi ışık için mi bilmiyorum da. 3 minik delik oluyor yaa o yok. Sorun olur mu ? @Şehmus BAKIR Sadece kuşun gireceği tünekli yer var
Önceden yuvalık taktım korkmuştu şimdi taktım yuvalık içine baktı durdu kemiriyor gibi yapıyodu
Birde aldığım yuvalık kenarlarında delik yok. Hava için mi ışık için mi bilmiyorum da. 3 minik delik oluyor yaa o yok. Sorun olur mu ? @Şehmus BAKIR Sadece kuşun gireceği tünekli yer var
Delik olması şu açıdan iyi metan gazı ve hafif ışık olması açısından karanlık olmamasıdir yuvaligi görebilir miyim birde içine bir tutam kadar siyah çam talaşı koyun
Delik olması şu açıdan iyi metan gazı ve hafif ışık olması açısından karanlık olmamasıdir yuvaligi görebilir miyim birde içine bir tutam kadar siyah çam talaşı koyun
Muhabbet Kuşu Üretimde Püf Noktalar ve Olabilecek Sorunlar Değerli Kafeskuslaricom ailem sizlere tecrübelerimden bir kaç birşeyler yazayım. 1- Ortamın ısı ve nem oranını düzenlemek.Bence en önemli püf nokta budur çünkü kuşun Üremesi için sağlıklı bir ortamda olması gerekmektedir.Muhabbet...
kafeskuslari.com
Buraya da püf noktaları konusunu ekliyorum okuyup bilgi edinebilirsiniz